We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

Open op afspraak, ook op PAASMAANDAG! Bel om een afspraak in te plannen!

U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38
Wandkleed Lady in Blue – Urban Cotton Amsterdam

Wandkleed Lady in Blue – Urban Cotton Amsterdam

Wandkleed Summer – Urban Cotton Amsterdam

Wandkleed Summer – Urban Cotton Amsterdam

Wandkleed Storm – Urban Cotton Amsterdam

geen

Wandkleed Storm – Urban Cotton Amsterdam

De stoere industriële look creëert u door het combineren van robuuste meubelen en materialen. Door uw interieur niet te vol te zetten met accessoires en het kiezen van één grote mooie eyecatcher past helemaal in deze stijl. Met het wandkleed storm style u alle ruimtes in uw huis in een handomdraai.

  • 100% organisch katoen
  • Afmetingen Hoogte (185cm) en Breedte (145cm)

Standaard wordt het wandkleed zonder ophangsysteem geleverd. U kunt deze hier onder eventueel toevoegen.

€ 242,00
Op voorraad
SKU
Storm

Wandkleed Storm – Urban Cotton Amsterdam

De stoere industriële look creëert u door het combineren van robuuste meubelen en materialen. Door uw interieur niet te vol te zetten met accessoires en het kiezen van één grote mooie eyecatcher past helemaal in deze stijl. Met het wandkleed Storm style u alle ruimtes in uw huis in een handomdraai.

Wandkleed Storm: Een ode aan het vrouwelijk lichaam

Het wandkleed Storm is ontworpen als een ode aan het vrouwelijk lichaam, waarbij Olaf van Egeraat met verschillende texturen heeft geëxperimenteerd. Het wandkleed bevat ook de diversiteit van het vrouwelijk lichaam. Het ontwerp moet juist afstand creëren in plaats van warme kleuren en het vrouwelijke lichaam op zichzelf laten staan.

Waarom is dit een echte Olaf van Egeraat?

Het wandkleed is experimenteel, expressief en in-your-face. Een echte Olaf van Egeraat bevat altijd een combinatie van autonome elementen als opgedroogde verfvlekken of aparte papiertexturen in combinatie met huidige digitale ontwerptechnieken. Zelf probeer ik wanneer ik schilder op zoek te gaan naar hoe de verf op dat moment meer kan zijn dan alleen onderdeel van het geheel. Een Olaf van Egeraat ontstaat ook altijd from scratch en is daarom uniek.

Meer informatie
Merk Urban Cotton
Schrijf je eigen review
U reviewed:Wandkleed Storm – Urban Cotton Amsterdam

GRATIS interieuradvies?

Heb je behoefte aan een nieuw interieur, maar je weet niet hoe je het moet aanpakken? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een GRATIS interieuradvies in onze showroom. Geen zin om een afspraak te maken? Geen probleem, je bent altijd welkom!

Ik wil GRATIS interieuradvies!