Download onze stofstalen

Ruime selectie stoffen, microvezels, microleders en leer

Stofstalen van HoekbankXXL

Heb jij onze zeer ruime collectie stoffen, microvezels, microleders en leer al bekeken?

Bij HoekbankXXL heb je de keuze uit ruim 500 soorten per model. Dat betekend dus zeer veel verschillende soorten bekleding voor jouw nieuwe bankstel om uit te kiezen. De mooiste materialen en de mooiste kleuren.

De stof die jij wil vind je bij ons!

Wil je alle bekledingsmogelijkheden in alle rust bekijken? Dat kan. Je kan onze stoffencatalogus downloaden, zodat je in alle rust op je telefoon, tablet of computer de verschillende mogelijkheden kan bekijken.

Alle stoffen, microvezels, microleders en leersoorten zijn door ons gedigitaliseerd in onze studio. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van daglicht lampen voor het beste resultaat.

De stalen hebben wij gebundeld in 1 grote catalogus, zodat je op het gemak door alle stalen heen kan scrollen op je telefoon, tablet of computer. 

Download onze stofstalen

Onze stalenbundel

Vul het onderstaande formulier in en download onze 56 pagina’s dikke stoffencatalogus.

Wil je onze stalenbundels in het echt komen bekijken? Dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom in onze showroom in Buurmalsen. Daar hebben wij alle stalen van onze stoffen, microvezels en leersoorten klaarliggen. Je kan dan uiteraard direct alle mogelijkheden komen bekijken en uittesten van onze elementenbanken en bankstellen.

Door het versturen van het bovenstaande formulier word je ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief. In onze nieuwsbrief geven wij graag tips en ideeën voor jouw interieur. Ook houden wij je op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent HoekbankXXL. De nieuwsbrief van HoekbankXXL is geheel gratis en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven.

5 jaar All-in Garantie

Extra zekerheid bij HoekbankXXL

Na de aanschaf van uw zitmeubel wilt u hier natuurlijk zo lang als mogelijk van kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een vlek of een kraakje.

Daarom kunnen wij u onze All-in garantie aanbieden, een formule zonder zorgen…..voor textiel of leder en leatherlook. De All-in garantie formule biedt u zekerheid in geval van vlekken op uw nieuwe zitmeubel, maar ook een 5 jaar aanvullende service op de constructie van uw bankstel in plaats van een 3 jaar afbouwende garantie, zoals bij de meeste winkels.

Wil je meer informatie over onze garantie? Klik dan hier.

Populaire kleuren

Polvere 90
Polvere 90
Levis 158
Levis 158
Andermatt 20
Worb 7
Aquilla 149
Kiss 181

Kom jij al onze stoffen in de showroom bekijken?

In onze showroom hebben wij alle materialen waarmee wij jouw nieuwe bankstel kunnen laten bekleden liggen. Je kan ze van dichtbij bekijken en voelen. Alleen zo kan jij kiezen welke stof, microleder of leersoort het beste bij jouw nieuwe bankstel past. Voor ieder model bankstel hebben we ongeveer 500 verschillende mogelijkheden, in totaal ruim 1200,

Kom naar onze showroom en kijk welke stof het beste bij jouw nieuwe bankstel past! 

Elementenbank op maat Square

Openingstijden Showroom

Onze showroom is open op de volgende tijden:

maandag: op afspraak
dinsdag: op afspraak
woensdag: op afspraak
donderdag: 10:00 tot 17:00
vrijdag: 10:00 tot 17:00
zaterdag: 10:00 tot 15:00
zondag: gesloten

Bij onze showroom kunt u gratis voor de deur parkeren en staat de koffie of thee altijd voor u klaar.

Download de stoftstalen

Om u een duidelijk overzicht te geven hebben wij een digitaal stofstalen bestand gemaakt voor u. Op deze manier kunt u thuis op uw computer, tablet of telefoon rustig alle mogelijke stofstalen eerst eens digitaal bekijken.