showroom HoekbankXXL Buurmalsen

Showroom Buurmalsen

Onze showroom in Buurmalsen is een verzamelshowroom voor diverse webshops. Hier kunt u van een deskundig adviseur advies op maat krijgen. Op zoek naar een eettafel op maat? Een grote hoekbank? Misschien wel toffe woonaccessoires? In onze showroom te Buurmalsen vindt u het allemaal onder 1 dak.

Onze showroom biedt u de mogelijkheid om producten en materialen te bekijken en te ervaren, zodat u tot de juiste keuze komt.

In onze showroom in Buurmalsen vindt u de producten van volgende webshops:

  • HoekbankXXL
  • TBLS tables

Het juiste adres voor uw bankstel op maat

Bij HoekbankXXL kunt u de bankstellen helemaal naar wens samenstellen. De elementenbanken van HoekbankXXL bieden u zo veel vrijheid, u slaagt altijd. Tevens heeft u een zeer ruime keuze uit diverse stof- en leer-soorten, bij de meeste modellen tot wel 500 verschillende uitvoeringen.

TBLS tables, eiken eettafels op maat

TBLS tables is de specialist op het gebied van eiken eettafels op maat. Bij Tables stelt u uw nieuwe eettafel helemaal zelf samen. Stap voor stap komt u tot het gewenste resultaat van uw nieuwe robuuste tafel. Tevens heeft Tables natuurlijk ook een ruime collectie bijpassende eetkamerstoelen voor aan uw nieuwe eettafel.

Gratis Interieuradvies

In onze showroom kunt u terecht voor gratis interieuradvies op maat. Samen met onze adviseurs worden al u wensen bekeken en kijken we naar een passend advies op maat.

Onze showroom is open op de volgende tijden

maandag: op afspraak
dinsdag: op afspraak
woensdag: op afspraak
donderdag: 10:00 tot 17:00
vrijdag: 10:00 tot 17:00
zaterdag: 10:00 tot 15:00
zondag: gesloten

Bij onze showroom kunt u gratis voor de deur parkeren en staat de koffie altijd voor u klaar.

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken

Om onze showroom te bezoeken is het niet verplicht om een afspraak te maken. Tijdens de openingstijden ben je altijd welkom om zonder afspraak de showroom te bezoeken.

Indien je nu al weet dat je graag advies zou willen hebben over onze meubels of over je interieur in het algemeen, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Dit is uiteraard een gratis afspraak zonder enige verplichting.

Loading...

Contacteer HoekbankXXL