Modulaire banken, ook wel elementenbanken genoemd, zijn bankstellen die bestaan uit losse modules. Deze modules samen vormen je nieuwe bankstel.

Modulaire banken - De vrijheid van het zelf samen stellen

Altijd 5 jaar All-in Garantie

Kies het model & stel verder samen

Bij iedere opstelling kan je kiezen uit een zeer ruime collectie stofsoorten en microleders. Hoe stel jij je eigen modulaire bank samen?

Let op, dit zijn maar enkele voorbeelden. Met een modulaire bank is bijna iedere gewenste opstelling mogelijk.

3 stappen tot jouw droombank
Elementenbank Lien - HoekbankXXL
Modulaire bank Lien
Elementenbank Cillia - HoekbankXXL
Modulaire bank Cillia
Elementenbank Square
Modulaire bank Square
Elementenbank Nash met relaxfunctie
Modulaire bank Nash
Bankstel Dina
Bankstel Dina
Elementenbank Carmen
Modulaire bank Carmen
Elementenbank Sam
Modulaire bank Sam
Elementenbank Lizz met relaxfunctie
Modulaire bank Lizz
HoekbankXXL - Hoekbanken
Modulaire bank Lario

Modulaire banken, ook wel elementenbanken genoemd, zijn bankstellen die je geheel kunt samen stellen zoals jij dat wenst. Op deze manier kan je het voor jou meest ideale bankstel samenstellen. Modulaire banken bestaan uit diverse modules in verschillende afmetingen, die samen een eenheid vormen. Zo kan je gaan voor een rechte bank, maar ook voor een zeer uitgebreide hoekbank of zelfs een u-opstelling. Uiteraard kan je een losse module van een modulaire bank als fauteuil gebruiken. 

Modulaire banken zijn dus heel erg makkelijk aan te passen naar jouw woonwens.

elementenbank La Maison
Modulaire bank La Maison

Stel uw ideale Modulaire bank samen

Modulaire bank, zoals de naam het al zegt bestaat een Modulaire bank of modulaire bank uit losse stukken: elementen of modules genaamd. Hierdoor heeft iedereen de vrijheid om de bank geheel naar eigen stijl samen te stellen. Er zijn tal van mogelijkheden qua kleur en opstellingen. Zo kan iedereen zijn of haar bankstel zelf ontwerpen.

De collectie Modulaire banken is leverbaar in hoogwaardige materialen: effen stoffen, microleders en ribstoffen. Kies uit vele verschillende kleuren. Vooral door verschillende stofuitvoeringen met elkaar te combineren ontstaat er een onwijs leuk effect. Alle losse modules worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk, niks is te gek! In onze woonwinkel kan je inspiratie opdoen voor het samenstellen van de verschillende modulaire banken.

HoekbankXXL adviseert je graag over de vele mogelijkheden van deze modulaire banken.

5 jaar All-in Garantie

Extra zekerheid bij HoekbankXXL

Na de aanschaf van uw zitmeubel wilt u hier natuurlijk zo lang als mogelijk van kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een vlek of een kraakje.

Daarom kunnen wij u onze All-in garantie aanbieden, een formule zonder zorgen…..voor textiel of leder en leatherlook. De All-in garantie formule biedt u zekerheid in geval van vlekken op uw nieuwe zitmeubel, maar ook een 5 jaar aanvullende service op de constructie van uw bankstel in plaats van een 3 jaar afbouwende garantie, zoals bij de meeste winkels.

Wil je meer informatie over onze garantie? Klik dan hier.

Hoe stellen we een modulaire bank samen?

De modulaire banken worden over het algemeen samengesteld uit verschillende elementen. We beginnen altijd voorstaand links en werken zo naar rechts toe om jouw gewenste opstelling samen te stellen. Om bijvoorbeeld een 2,5-zits bank met een longchair samen te stellen zoals het voorbeeld hebben we 3 modules nodig.

  • 1,5-zits module met armleuning
  • 1-zits module zonder armleuning
  • Longchair module met rugleuning die rechts doorloopt

Deze modules worden aan elkaar vast gekoppeld door een kliksysteem, maar kunnen eventueel ook los geplaatst worden indien dat gewenst is. Dat is het mooie van modulaire banken.

Neem een kijkje in onze nieuwe showroom in Buurmalsen

Play Video about Showroom HoekbankXXL - Youtube

Populaire kleuren

Polvere 90
Polvere 90
Levis 168
Levis 168
Andermatt 20
Andermatt 20
Trun 120
Trun 120
Aquila 149
Aquilla 149
Gladstone 168
Gladstone 168

Kom jij al onze stoffen in de showroom bekijken?

In onze showroom in Buurmalsen hebben wij alle materialen waarmee wij jouw nieuwe bankstel kunnen laten bekleden liggen. Je kan ze van dichtbij bekijken en voelen. Alleen zo kan jij kiezen welke stof, microleder of leersoort het beste bij jouw nieuwe bankstel past. Voor ieder model bankstel hebben we ongeveer 500 verschillende mogelijkheden, in totaal ruim 1200,

Kom naar onze showroom en kijk welke stof het beste bij jouw nieuwe bankstel past! 

Download onze stofstalen

Toffe hoekbanken en bankstellen

Zoek je een toffe hoekbank? Voor toffe hoekbanken ben je bij HoekbankXXL aan het juiste adres. De Square is een typisch voorbeeld van een bankstel met een toffe uitstraling. Juist het gebruik van verschillende stoffen en elementren maken deze elementenbank een echte blikvanger.

Toch liever een rechte opstelling? Dit is uiteraard ook mogelijk!

Wij bij HoekbankXXL vinden het belangrijk dat je jarenlang plezier hebt van jouw nieuwe bankstel. Daarom leveren wij enkel topkwaliteit zitmeubelen.

Verder heb je bij HoekbankXXL standaard recht op vijf jaar All-in Garantie.