Stel zelf je nieuwe bankstel samen.
Altijd 5 jaar All-in Garantie

0183 - 201 001

Bel ons met je vragen, we zitten voor je klaar. Vanuit België kan je bellen met 03 / 808 44 38

info@hoekbankxxl.nl

Een vraag of een idee? Je mag ons altijd mailen. We komen dan zo snel als mogelijk bij je terug.

5 jaar All-in Garantie

All-in Garantie gaat verder waar de normale fabrieksgarantie stopt.

Stel Jouw ideale elementenbank zelf samen

Zoals de naam het al zegt bestaat een elementenbank of modulaire bank uit losse stukken: elementen of modules genaamd. Hierdoor heeft iedereen de vrijheid om de bank geheel naar eigen stijl samen te stellen. Er zijn tal van mogelijkheden qua kleur en opstellingen. Zo kan iedereen zijn of haar plofbank zelf ontwerpen.

De collectie elementenbanken is leverbaar in hoogwaardige materialen: effen stoffen, microleders en ribstoffen. Kies uit vele verschillende kleuren. Vooral door verschillende stofuitvoeringen met elkaar te combineren ontstaat er een onwijs leuk effect. Alle losse elementen worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk, niks is te gek! In onze woonwinkel in Buurmalsen kan je inspiratie opdoen voor het samenstellen van de verschillende elementenbanken. HoekbankXXL adviseert je graag over de vele mogelijkheden van deze modulaire banken.

Play Video about showroom HoekbankXXL Buurmalsen

Bekijk de impressie video van de showroom van HoekbankXXL in Buurmalsen. Klik op play om de video af te spelen.

Eettafels op maat - Stel zelf samen

Ben jij op zoek naar een nieuwe tafel, maar kan je het perfecte exemplaar maar niet vinden? Moet jouw tafel precies in een bepaalde ruimte passen of voldoende ruimte hebben voor meerdere stoelen?

Stop met eindeloos zoeken! Denk eens aan een tafel op maat. Praktisch heeft een dergelijke tafel verschillende voordelen én uw tafel is volledig uniek. Bij TBLS tables – HoekbankXXL zijn de mogelijkheden eindeloos.

Extra zekerheid bij HoekbankXXL 5 jaar All-in Garantie

Na de aanschaf van jouw zitmeubel wil je hier natuurlijk zo lang als mogelijk van kunnen genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een vlek of een kraakje.

Daarom kunnen wij jou onze All-in garantie aanbieden, een formule zonder zorgen…..voor textiel of leder en leatherlook. De All-in garantie formule biedt je zekerheid in geval van vlekken op jouw nieuwe zitmeubel, maar ook een 5 jaar aanvullende service op de constructie van jouw bankstel in plaats van een 3 jaar afbouwende garantie, zoals bij de meeste winkels.