Hoekbank zelf samenstellen of uw bankstel zelf ontwerpen, bij HoekbankXXL kiest u uit de verschillende modellen met verschillende elementen en bijna 500 stof- en leersoorten. Bestel uw hoekbank op maat in de showroom!

Hoekbanken op maat - Maatwerk banken

Hoekbanken op maat ontwerpen in 5 stappen

Uw maatwerk bankstel of hoekbanken op maat stelt u zelf samen in slechts een paar stappen:

Uiteraard helpen wij jou graag bij ons in de showroom om te zorgen dat jij jouw ideale hoekbank kan samenstellen.

Ieder model bankstel dat wij verkopen is ook samen te stellen als hoekbank. 

Elementenbank Carmen
Elementenbank Lien - HoekbankXXL
Elementenbank Lizz met relaxfunctie
Elementenbank Nash met relaxfunctie
3 stappen tot jouw droombank
Elementenbank Lario
Elementenbank Lien - U-opstelling - HoekbankXXL

De perfecte hoekbanken: op maat gemaakt

De bank is een van de middelpunten in een woning. Afspreken met vrienden of familie, tijd doorbrengen met het gezin of even lekker onderuit om een film te kijken –  voor velen is de bank daarvoor de favoriete plek. Bij HoekbankXXL vind je het perfecte bankstel voor al deze activiteiten: wij maken hoekbanken op maat.

Bankstel op maat voor wie écht lekker wil zitten

Als specialist in banken, hoekbanken en elementenbanken bieden we niet zomaar een collectie zitmeubels. Wij hebben lekker zitten tot kunst verheven. We willen dat iedereen kan genieten van superieur zitcomfort. En daarom maken wij jouw elementenbank op maat.

Een bank zit namelijk pas écht lekker, als deze helemaal naar wens is en jij geen concessies hebt hoeven doen. Wij maken het onderscheid door onze bijna ongelimiteerde mogelijkheden qua stoffen, kleuren, modellen en opstellingen.

Bij ons vind je de (hoek)bank van uw dromen waar je jarenlang plezier van hebt:

  • Je hoeft geen concessies te doen,
  • de bank heeft het perfecte formaat,
  • en de uitstraling waar jij naar zocht.
elementenbank lario

Hulp bij keuzes in elementen, kleuren en stoffen

Kom je er zelf niet uit bij het samenstellen van jouw nieuwe bankstel? Wil je de stofkleuren graag in het echt zien of een keer proefzitten? Dat snappen we!

HoekbankXXL heeft daarom ook een showroom. Onze interieurwinkel is 5 dagen per week geopend en er zijn dagelijks interieurstylisten aanwezig.

Wij maken jouw maatwerk hoekbank of bankstel graag perfect, dus bespreek uw wensen met ons. Je kan gratis voor de deur parkeren.

Elementenbank Carmen - HoekbankXXL

Over HoekbankXXL

  • Specialist in bankstellen en hoekbanken op maat
  • Wij realiseren stijlvolle banken van hoge kwaliteit
  • Gratis bezorging
  • Showroom in Buurmalsen 5 dagen per week geopend
  • Vrijblijvend proefzitten, interieuradvies, gratis koffie en gratis parkeren
Elementenbank Carmen

Bezoek onze centraal in Nederland gelegen showroom

Onze showroom in Buurmalsen dat verscholen ligt tussen de velden en de fruitgaarden, is centraal gelegen in Nederland. We zitten vlak bij de A2 en de A15 in de regio van Geldermalsen.

We zitten een kleine 30 minuten vanaf Utrecht, Den Bosch, Arnhem en Nijmegen. 45 minuten vanaf Rotterdam en Amsterdam. Centraler kan bijna niet. 

Een bezoekje aan onze showroom is leuk te combineren met een bezoekje aan de regio. Je kan bijvoorbeeld heerlijk lunchen in Buren, Culemborg of Geldermalsen. Heerlijk wandelen door de bossen van Heerlijkheid de Mariënwaerdt. Ook kan je gaan voor een heerlijke vaart over de rivier de Linge vanuit Leerdam.

Het is natuurlijk ook mogelijk om je wandeling of fietstocht door de Betuwe te starten vanuit onze mooie showroom locatie. Onze showroom is een mooie beginpunt voor heerlijke wandeltochten en fietstochten door de prachtige Betuwe. Wij zorgen dan voor een heerlijk kopje koffie voor vertrek of bij aankomst. Ook kan je natuurlijk je drinkflessen voor onderweg met water vullen. Dus ook een mooie wandeltocht of fietstocht begint bij HoekbankXXL.