We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord
IEDERE ZONDAG open van 12:00 tot 17:00

Hoor het als eerste

Schrijf je vandaag nog in!.

Hoekbanken

Hoekbank (of bank) leer / leder

Een lederen hoekbank laat uw stijl zien

Zet een hoekbank van leer neer en uw interieur krijgt een waanzinnige makeover. Een lederen hoekbank heeft een luxueuze, elegante uitstraling. Niet voor niets is dit materiaal erg gewild. Bovendien zijn natuurlijke elementen en een industriële inrichting populaire woonstijlen; en daar past een lederen hoekbank perfect bij. Zoekt u een nieuw bankstel? HoekbankXXL heeft of maakt het voor u!

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Waarom een hoekbank van leer?

Zoals gezegd heeft leer een prachtige uitstraling. Dat alleen al is reden genoeg om voor een lederen hoekbank te kiezen. Het materiaal heeft echter nog meer voordelen:

  • Het is duurzaam: leer is sterk. Een bank van kwalitatief leder gaat ontzettend lang mee. Leer wordt zelfs, in tegenstelling tot stof, ook mooier door gebruik.
  • Onderhoudsvriendelijk: een vlek op leer is gemakkelijker te verwijderen dan een vlek op stof. Is er toch een lelijke plek op het leer gekomen, dan kunt u deze (laten) behandelen, waardoor deze minder opvalt.
  • Ideaal bij huisdieren of allergieën: leer trekt minder stof aan en haren zijn eenvoudig weg te zuigen met een stofzuiger.

Uw hoekbank leer zelf ontwerpen

Een hoekbank van leder is dus een goede keuze als u jarenlang plezier wilt hebben van uw zitmeubel. Toch is het vinden van de juiste bank een behoorlijke uitdaging. U vindt de kleur of de bekleding niet mooi, de poten zijn niet uw smaak of u moet concessies doen in zitcomfort. Zonde! Bij HoekbankXXL is dit niet nodig.

We hebben meerdere bankstellenseries en elementenbanken in onze collectie, die u bovendien naar eigen wens kunt samenstellen. Bij HoekbankXXL ontwerpt u uw lederen bankstel dus zelf! Dan weet u zeker dat u goed zit.

Wat kost een lederen hoekbank op maat?

Via onze website kunt u eenvoudig de hoekbank van uw dromen samenstellen en zelfs bestellen. Dat geeft u ook direct een beeld van de prijs. Online een hoekbank van leer kopen is echter bijna ondoenlijk. U wilt ons kwalitatieve leder zien en voelen, en proefzitten op de bank. Daarom heeft HoekbankXXL ook een showroom: 1000m2 interieurinspiratie waar u al onze stoffen en bankstellen kunt bewonderen.

Twijfelt u over een model, de hoekbankopstelling of de leerkleur, dan helpen onze dagelijks aanwezige interieurstylisten u graag. Ons advies is natuurlijk vrijblijvend. Ook een kop koffie of thee en de parkeergelegenheid voor de deur zijn gratis.

De showroom is 7 dagen per week geopend, parkeren voor de deur is gratis en ook ons interieuradvies is natuurlijk vrijblijvend.

Over HoekbankXXL

Specialist in bankstellen en hoekbanken op maat
Wij realiseren stijlvolle banken van hoge kwaliteit
Online bestellen met gratis verzending
Showroom in Gorinchem 7 dagen per week geopend
Vrijblijvend interieuradvies, gratis koffie en gratis parkeren


Boomstamtafel van TBLS tables in Gorinchem