Hoekbank Grijs

Hoekbanken - Kies uit de vele grijstinten

Altijd 5 jaar All-in Garantie

3 stappen tot jouw droombank

Hoekbank grijs - in 3 stappen stel je zelf je droombank samen

Hoekbank grijs – Bij iedere opstelling kan je kiezen uit een zeer ruime collectie stofsoorten en microleders. Uiteraard hebben wij ook veel verschillende grijstinten waar jij uit kan kiezen. Hoe stel jij je eigen elementenbank samen?

Let op, dit zijn maar enkele voorbeelden. Met een elementenbank is bijna iedere gewenste opstelling mogelijk. Iedere bank die hier onder afgebeeld staat is uiteraard ook als grijze hoekbank verkrijgbaar. 

Elementenbank Lien - HoekbankXXL
Elementenbank Lien
Elementenbank Cillia - HoekbankXXL
Elementenbank Cillia
Elementenbank Square
Elementenbank Square
Elementenbank Nash met relaxfunctie
Elementenbank Nash
Bankstel Dina
Elementenbank Dina
Elementenbank Carmen
Elementenbank Carmen
Elementenbank Sam
Elementenbank Sam
Elementenbank Lizz met relaxfunctie
Elementenbank Lizz

Grijs voor je hoekbank

Andermatt 20
Andermatt 20
Polvere 90
Polvere 90
Gladstone 168
Gladstone 168
Gloss 65
Gloss 65
Levis 168
Levis 168
Trun 120
Trun 120

Hier boven hebben wij je een aantal voorbeelden laten zien van grijze stoffen die je kan gebruiken voor je grijze hoekbank. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Je kan uit zeer veel grijze stoffen kiezen en per stofsoort ook nog eens meerdere grijstinten.

Uiteraard kan je iedere hoekbank in een andere kleur samen stellen. We geven je de creatieve vrijheid!

Vul je gegevens hier onder in en download gratis onze stoffencatalogus van 50+ pagina’s. 

Download onze stofstalen
HoekbankXXL - Hoekbanken
Elementenbank Lario

Hoekbank grijs? Elementenbanken zijn bankstellen die je geheel naar wens kunt samenstellen. Op deze manier kan je het voor jou meest ideale bankstel samenstellen. Dus ook een grijze hoekbank. Elementenbanken bestaan uit modules in verschillende afmetingen, die samen een geheel vormen. Zo kan je gaan voor een rechte bank, maar ook voor een zeer uitgebreide hoekbank of zelfs een u-opstelling. 

Elementenbanken zijn dus geheel aan te passen naar jouw woonwens.

elementenbank La Maison
Elementenbank La Maison

Stel uw ideale elementenbank samen

Elementenbank, zoals de naam het al zegt bestaat een elementenbank of modulaire bank uit losse stukken: elementen of modules genaamd. Hierdoor heeft iedereen de vrijheid om de bank geheel naar eigen stijl samen te stellen, zoals bijvoorbeeld een hoekbank in het grijs. Er zijn tal van mogelijkheden qua opstellingen. Zo kan iedereen zijn of haar grijze hoekbank zelf ontwerpen.

De collectie elementenbanken is leverbaar in hoogwaardige materialen: effen stoffen, microleders en ribstoffen. Kies uit vele verschillende kleuren. Vooral door verschillende stofuitvoeringen met elkaar te combineren ontstaat er een onwijs leuk effect. Alle losse elementen worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk, niks is te gek! In onze woonwinkel kan je inspiratie opdoen voor het samenstellen van de verschillende elementenbanken.

HoekbankXXL adviseert je graag over de vele mogelijkheden van deze modulaire banken en helpt je graag jouw grijze hoekbank samen te stellen.

5 jaar All-in Garantie

Extra zekerheid bij HoekbankXXL

Na de aanschaf van uw zitmeubel wilt u hier natuurlijk zo lang als mogelijk van kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een vlek of een kraakje.

Daarom kunnen wij u onze All-in garantie aanbieden, een formule zonder zorgen…..voor textiel of leder en leatherlook. De All-in garantie formule biedt u zekerheid in geval van vlekken op uw nieuwe zitmeubel, maar ook een 5 jaar aanvullende service op de constructie van uw bankstel in plaats van een 3 jaar afbouwende garantie, zoals bij de meeste winkels.

Wil je meer informatie over onze garantie? Klik dan hier.

Hoe stellen we een elementenbank samen?

De elementenbanken worden over het algemeen samengesteld uit verschillende modules. We beginnen altijd voorstaand links en werken zo naar rechts toe om uw ideale bankstel samen te stellen. Om bijvoorbeeld een 2,5-zits bank met een longchair samen te stellen zoals het voorbeeld hebben we 3 elementen nodig.

  • 1,5-zits element met armleuning
  • 1-zits element zonder armleuning
  • Longchair element met rugleuning die rechts doorloopt

Deze elementen worden aan elkaar vast gekoppeld door een kliksysteem.

Neem een kijkje in onze nieuwe showroom in Buurmalsen

Play Video about Showroom HoekbankXXL - Youtube

Toffe hoekbanken en bankstellen

Zoek je een toffe hoekbank? Voor toffe hoekbanken ben je bij HoekbankXXL aan het juiste adres. De Square is een typisch voorbeeld van een bankstel met een toffe uitstraling. Juist het gebruik van verschillende stoffen en elementren maken deze elementenbank een echte blikvanger.

Toch liever een rechte opstelling? Dit is uiteraard ook mogelijk!

Wij bij HoekbankXXL vinden het belangrijk dat je jarenlang plezier hebt van jouw nieuwe bankstel. Daarom leveren wij enkel topkwaliteit zitmeubelen.

Verder heb je bij HoekbankXXL standaard recht op vijf jaar All-in Garantie.