Herfst tips van HoekbankXXL

herfst tips van HoekbankXXL - Betuwe

5 leuke tips voor deze herfst! Combineer een bezoek aan onze showroom met een van deze leuke uitjes in de Betuwe!

Herfst tips van HoekbankXXL - Uitje in de betuwe

Herfst tip nummer 1

Combineer een bezoek aan de showroom van HoekbankXXL met een heerlijke wandeling op Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Hier kan je nu heerlijk genieten van de geuren en kleuren van de herfst tijdens een boswandeling. Ook is er een landgoedwinkel waar je de mooiste streekproducten uit de Betuwe kan vinden.

Trek in een lekkere pannenkoek? Bezoek dan na de wandeling  pannenkoekenhuis De Stapelbakker. 

Heerlijkheid Mariënwaerdt ligt op nog geen 15 minuten rijden vanaf de showroom van HoekbankXXL

Herfst tip nummer 2

Combineer een bezoek aan de showroom van HoekbankXXL met een heerlijke stadswandeling door het historische Buren. In Buren kan je genieten van ruim 100 rijksmonumenten en 55 gemeentelijke monumenten, zoals de korenmolen De Prins van Oranje, het weeshuis en het oude stadhuis, met daarin het museum Buren en Oranje. 

Ook zijn er verschillende gelegenheden voor een heerlijke lunch of een lekkere koffie.

Buren ligt op nog geen 10 minuten rijden vanaf de showroom van HoekbankXXL

Herfst tip nummer 3

Combineer een bezoek aan de showroom van HoekbankXXL met een bezoek aan de Betuwse Fruitshop, een Fruit Concept Store in Geldermalsen. Hier vind je het meest uitgebreide assortiment fruitproducten van Nederland.

Trek in een appeltosti? Broodje brie met stoofpeer? Een lekker stukje perentaart? Er bevind zich ook een lunchroom in de Betuwse Fruitshop. Dat is pas genieten!

De Betuwse Fruitshop ligt op nog geen 5 minuten rijden vanaf de showroom van HoekbankXXL.

Herfst tip nummer 4

Escaperoom de Betuwe. Zij bieden tot nu toe twee escape rooms aan, namelijk Hunter’s Lodge en Enchanted Witch. Lukt het jullie om te ontsnappen binnen 60 minuten?

De escaperoom ligt op 1 minuut rijden van de showroom van HoekbankXXL

Herfst tip nummer 5

Geofort Herwijnen, op dit spannende forteiland draait alles om de aarde! Stap in een lift die zich dwars door de aardbodem boort, raak gedesoriënteerd in de ondergrondse gang, vind je weg als een zalm door het doolhof, schep landschappen in de interactieve zandbak en ervaar Nederland in duizend miljard Minecraft blokjes.

Geofort Herwijnen ligt op 20 minuut rijden van de showroom van HoekbankXXL

Deze 5 herfst tips zijn maar een paar van de activiteiten die je hier in de Betuwe kan doen. Er is uiteraard nog veel meer te beleven in de Betuwe. Combineer een bezoekje aan de showroom van HoekbankXXL met een leuke activiteit in de Betuwe! 

Leave a Reply