Hammond Collectie banner

 

4 deurs dressoir – Hammond collectie

1.189,00

Dit 4-deurs dressoir is een mooi en robuust meubelstuk dat gezien mag worden. Met zijn breedte van 240cm en verdeeld over 4 kast ruimtes, kan je in dit dressoir een hoop spullen opbergen die je graag uit het zicht zou willen hebben. De ruimtes achter de 4 deuren zijn opgedeeld door legplanken. Zo kan je dit 4-deurs dressoir handig indelen.

Nog maar 3 op voorraad

Heb je een vraag over dit product?
0183 - 201 001

EAN: 6090928118110 SKU: PCSB001NAT Categorieën: ,
 

Beschrijving

4 deurs dressoir – Hammond collectie

Dit 4 deurs dressoir is een mooi en robuust meubelstuk dat gezien mag worden. Met zijn breedte van 240cm en verdeeld over 4 kast ruimtes, kan je in dit dressoir een hoop spullen opbergen die je graag uit het zicht zou willen hebben. De ruimtes achter de 4 deuren zijn opgedeeld door legplanken. Zo kan je dit 4-deurs dressoir handig indelen.

Breedte: 240cm
Diepte: 40cm
Hoogte: 78cm

Dit dressoir is vervaardigd uit het hoogwaardige mangohout en staat op metalen pootjes. Dit dressoir is duurzaam en stevig. Ook is dit dressoir afgelakt, dus schoonmaken is een makkie.

Hammond Collectie

De Hammond collectie is een mooi programma dat uit mangohout is vervaardigd. In deze collectie hebben we verschillende soorten meubels voor jouw huis.

De meubels zijn een tikkeltje strak, maar toch ook wel stoer. Mooie slanke kasten op metalen poten.

In deze Hammond collectie kan je kiezen uit de volgende soorten meubels:

  • Dressoirs
  • Hoge kasten
  • TV-Meubels
  • Salontafels

Alle meubels zijn afgelakt, dus ook makkelijk in onderhoud. De kasten worden bijna volledig gemonteerd afgeleverd, alleen de pootjes moeten er nog onder gezet worden.

Extra informatie

Gewicht77 kg