We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

7 DAGEN PER WEEK OPEN

Bezoek onze showroom in GORINCHEM

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

IEDERE ZONDAG open van 12:00 tot 17:00

Gratis interieuradvies

Tijd voor een nieuw interieur - Gratis interieuradvies.

U gaat verhuizen, maar u heeft nog helemaal geen idee hoe u het gaat inrichten? Of wordt het na 10 jaar eens tijd om de boel om te gooien in huis? Dan bent u bij TBLS - tables en HoekbankXXL aan het juiste adres.

Bij TBLS Tables en HoekbankXXL weten we hoe lastig het is om een interieur samen te stellen dat meteen als een thuis voelt. Daarom zouden wij u graag willen assisteren bij uw nieuwe inrichting, zodat u met een goed gevoel een nieuw thuis kan creëren.

Dit doen wij door u gratis interieuradvies aan te bieden bij ons in de showroom in Gorinchem. Onder het genot van een kop koffie of thee bekijken we al uw wensen. Het voordeel van een advies gesprek in de showroom is dat we direct de mogelijkheid hebben om de meubels en de mogelijkheden te tonen.

1.  Oriënteren

U heeft waarschijnlijk al een idee welke richting u uit wilt met uw nieuwe inrichting. Met dat idee in het achterhoofd adviseren wij u om een moodboard te maken, bijvoorbeeld op Pinterest. Doordat u aan het moodboard gewerkt heeft, bent u nog meer in staat te bepalen wat u wel en niet zou willen doen met uw nieuwe interieur.

Bezoek onze sfeervolle showroom in Gorinchem en kijk welke prachtige meubelstukken aansluiten bij uw woonwens. Al onze eettafels en bankstellen zijn geheel naar wens samen te stellen en passen dan ook in iedere woonstijl.


2.  Tekenen

Samen met een van onze sfeeradviseurs bespreekt u uw woonwensen, eventueel aan de hand van uw moodboard, en geven we door middel van duidelijke schetsen op papier gratis interieur advies.

Neem daarom ook altijd, indien mogelijk, een plattegrond van de woning of de betreffende woonruimte mee. Daarmee kunnen we makkelijk in schaal een duidelijke tekening maken met uw woonwensen.


3.  Adviseren

Aan de hand van de verschillende tekeningen kunnen we samen kijken of alles past binnen u woonwensen. We kunnen u adviseren over de kleurstellingen en de opstellingen van de meubels binnen uw woning.

Ook kunnen we kijken of de logische en veilige keuzes eens aan de kant geschoven kunnen worden, door bijvoorbeeld een eyecatcher in het interieur te zetten waar u zelf nooit over nagedacht zou hebben. Bijvoorbeeld een mooi kleed of een gedeelte van de muur bekleden met leer.

Showroom in Gorinchem

We hebben bij ons in de showroom in Gorinchem natuurlijk ook alle meubels staan en samen met alle mogelijke kleurstalen kunnen we alles wat we getekend hebben ook duidelijk laten zien in het echt.

Aan het eind van het gratis interieuradvies gesprek is het voor u vaak veel duidelijker wat u wel en ook wat u niet zou willen in uw nieuwe inrichting.

Fotorealistische 3D visualisatie

Wilt u echt alles uit de kast halen qua interieuradvies? Dat kan! Indien u wenst kunnen wij voor u aan de hand van uw plattegrond en uw woonwensen een fotorealistische 3D visualisatie maken van uw nieuwe woon- en/of eetkamer.

Op deze manier kunnen wij u echt duidelijk laten zien hoe het eindresultaat er uit kan gaan zien en maken wij het voor u ook makkelijker om beslissingen te nemen…een duidelijker interieuradvies bestaat bijna niet.

Wilt u meer informatie over deze 3D visualisatie? Vraag hier naar bij een van onze stylingsadviseurs of bel met onze showroom op 0183-201 000.

Voorbereiding

Om een goed interieuradvies te kunnen geven is het van belang dat de stylingsadviseur een duidelijk beeld heeft van de huidige situatie en de woonwensen.

De huidige situatie is het makkelijkst te laten zien door vanuit een aantal verschillende hoeken met de telefoon een foto te maken. Ook een plattegrond van de ruimte of de gehele woning is altijd mooi meegenomen om een goede indruk te krijgen van de huidige situatie.

Stalen en foto's

Ook kunt u bijvoorbeeld stalen meenemen van bijvoorbeeld de vloer, de gordijnen, de kleuren die op de muren zitten of komen en eventueel de gordijnen. Samen met de foto’s en de plattegrond heeft de stylingsadviseur dan een duidelijk overzicht van de huidige situatie.

Bij een goede voorbereiding hoort eventueel ook een moodboard, waarbij u al uw wensen al visueel presenteert! Een moodboard is gratis en heel makkelijk samen te stellen op bijvoorbeeld Pinterest.

Aan de hand van uw moodboard, de plattegrond en uw woonwensen kan onze stylingsadviseur aan de slag. Dat is ons gratis interieuradvies!

*Aan de uitgebreide fotorealistische 3D visualisatie zijn kosten verbonden, vraag naar de voorwaarden in de showroom. Indien u beslist om tot aankoop over te gaan, worden de eventuele kosten van het interieuradvies in mindering gebracht op het aankoopbedrag.