Gratis interieuradvies - in 3 stappen

Tijd voor een nieuw interieur: Gratis interieuradvies

Je gaat verhuizen, maar je hebt nog helemaal geen idee hoe je jouw nieuwe woning gaat inrichten? Of wordt het na 10 jaar eens tijd om de boel om te gooien in huis?

We weten hoe lastig het is om een interieur samen te stellen dat meteen als een thuis voelt. 

Wij helpen jou daarom graag met gratis interieuradvies. Maak direct een afspraak!

Advies op maat

Wij bieden je gratis interieuradvies aan in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee bekijken wij al jouw wensen. Het voordeel van een advies gesprek in de showroom is dat we direct de mogelijkheden hebben om de meubels en de mogelijkheden te tonen. Daarna kunnen we jouw wensen rustig op papier uitwerken, zodat je een advies op maat krijgt.

Eventueel is het mogelijk om het advies uit te werken tot een 3D visualisatie. Op deze manier krijg je meteen een goede indruk hoe het nieuwe interieur er uit kan gaan zien…ook al is het huis zelf nog niet eens volledig afgebouwd of verbouwd. Aan een 3D visualisatie zijn extra kosten verbonden. 

0183 - 201 001

Bel om een vrijblijvende afspraak in te plannen, of vul het formulier hier onder in en wij bellen je om een afspraak in te plannen.

gratis Interieuradvies - eettafel op maat

Fase 1: oriënteren

Je hebt waarschijnlijk al een idee welke richting je op wilt gaan met je nieuwe interieur. Met dat idee in het achterhoofd adviseren wij je om een moodboard te maken, bijvoorbeeld op Pinterest. Doordat je zelf aan het moodboard gewerkt hebt, ben je nog beter in staat te bepalen wat je wel of niet wilt doen met je nieuwe interieur.

Bezoek ook onze showroom en kijk welke prachtige meubelstukken het beste passen bij jouw woonwens. Al onze bankstellen en eettafels zijn geheel naar wens samen te stellen en passen dan ook in iedere woonstijl.

Fase 2: tekenen

Samen met een van onze sfeeradviseurs bespreek je jouw woonwens, eventueel aan de hand van jouw moodboard. Doormiddel van duidelijke schetsen op papier geven we aan de hand van jouw woonwens een duidelijk en gratis interieur advies.

Indien mogelijk, neem de plattegrond van de woning of de woonruimte mee. Dan kunnen wij makkelijk de juiste maten gebruiken om een duidelijke tekening te maken met jouw woonwensen.

Tegen betaling is het ook mogelijk om een 3D visualisatie te laten maken.

Fase 3: adviseren

Aan de hand van de gemaakte tekeningen kijken we samen of alles past binnen jouw woonwensen. We kunnen je advies geven over de kleurstellingen en de opstelling en plaatsing van de meubels in jouw woning. 

Ook kijken we of we de logische en veilige keuzes eens aan de kant geschoven kunnen worden, door een eyecatcher in het interieur te zetten waar je zelf nooit over nagedacht zou hebben. Bijvoorbeeld een mooi kleed, een met leer beklede muur of een antieke salontafel of kast die er helemaal uit springt….durven noemen wij dat.

Advies pakket 1

Een goed gesprek, vol met advies
GRATIS
  • Woonwens bespreken
  • Advies geven
  • Advies uitwerken op papier
Gratis

Advies pakket 2

inclusief 3D renders
375 per woonruimte
  • Alles van het gratis pakket
  • + Uitwerking in 3D van de woonruimte
  • 4 hoge resolutie renders van de uitgewerkte woonwens
Vaak gekozen

Advies pakket 3

incl 3D renders en video
500 per woonruimte
  • Alles van advies pakket 2
  • 2 extra hoge resolutie renders van de uitgewerkte woonwens
  • Video van de uitwerking, waarbij je een rondleiding krijgt door de aangepakte woonruimte
Compleet

Voorbereiding

Om een goed interieuradvies te kunnen geven is het van belang dat de stylingadviseur een duidelijk beeld heeft van de huidige situatie en de woonwensen.

De huidige situatie is het makkelijkst te laten doen door vanuit een aantal verschillende hoeken een foto te maken. Ook een plattegrond van de ruimte of de gehele woning is altijd mooi meegenomen om een goede indruk te krijgen van de huidige situatie.

Stalen en foto's

Ook kan je stalen meenemen van bijvoorbeeld de vloer, de gordijnen en de kleuren die op de muren zitten of komen. Samen met de foto’s en de plattegrond heeft de stylingadviseur dan een duidelijk overzicht van de huidige situatie.

Bij een goede voorbereiding hoort een moodboard, waarbij je al jouw wensen visueel presenteert! Een moodboard is gratis en heel makkelijk samen te stellen op bijvoorbeeld Pinterest.

Aan de hand van jouw moodboard, de plattegrond en jouw woonwens kan de stylingsadviseur aan de slag. Dat is ons gratis interieuradvies!

* vraag naar de voorwaarden in de winkel