We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

Open op afspraak, ook op PAASMAANDAG! Bel om een afspraak in te plannen!

U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

Gratis interieuradvies

Tijd voor een nieuw interieur - Gratis interieuradvies.

U gaat verhuizen, maar u heeft nog helemaal geen idee hoe u uw nieuwe woning gaat inrichten? Of wordt het na 10 jaar eens tijd om de boel om te kooien in huis?

We weten hoe lastig het is om een interieur samen te stellen dat meteen als een thuis voelt. We helpen u daarom graag met gratis interieuradvies.

Maak een afspraak

We bieden u een gratis interieuradvies aan bij ons in de showroom in Beusichem. We maken eventueel een fotorealistische 3D-visualisatie van uw nieuwe interieur, zodat u écht duidelijk ziet hoe het eindresultaat er uit gaat zien. Onder het genot van een kop koffie of thee bekijken we al uw wensen. Het voordeel van een advies gesprek in de showroom is dat we direct de mogelijkheid hebben om de meubels en de mogelijkheden te tonen. Onder het genot van een kop koffie of thee bekijken we al uw wensen. Het voordeel van een adviesgesprek in de showroom is dat we direct de mogelijkheid hebben om de meubels en de mogelijkheden te tonen.

U kunt dit gratis advies uitbreiden met een 3D-visualisatie van uw nieuwe interieur. Hiervoor vragen we een vergoeding van € 500,-. Koopt u uw nieuwe meubels bij ons? Dan krijgt u € 500,- korting op uw bestelling. In dat geval is de 3D-visualisatie dus gratis.

Alle afbeeldingen op deze pagina hebben we zelf getekend

En dat kunnen we ook voor u doen. Wij maken aan de hand van uw plattegrond en woonwensen een fotorealistische 3D-visualisatie van uw nieuwe woon- of eetkamer.

U krijgt dus direct een duidelijk beeld van hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Een kijkje in uw nieuwe interieur. Zo wordt het makkelijker om de meubels uit te kiezen. Een duidelijker interieuradvies bestaat bijna niet!

Wilt u meer informatie over deze 3D-visualisatie? Vraag hiernaar bij een van onze stylingadviseurs of bel naar onze showroom.

0183 - 201 001

Hoe werkt het gratis interieuradvies?

De stappen voor een gratis interieuradvies zijn vrij eenvoudig. Het begint met een afspraak in onze showroom. Daar gaat u onder het genot van een kopje koffie of thee in gesprek met een van onze adviseurs. Zij voorzien u van gratis advies. Wilt u de interieurwensen visualiseren aan de hand van een realistische 3D-tekening? Dan worden onze tekenaars ingeschakeld. Zij maken binnen een week een tekening van uw nieuwe interieur. Daarna is het alleen nog een kwestie van het meubilair aanschaffen en u kunt genieten van uw nieuwe interieur.

Gratis interieuradvies - stap 1 - Oriënteren

1.  Oriënteren

U heeft waarschijnlijk al een idee welke richting u uit wilt met uw nieuwe inrichting. Met dat idee in het achterhoofd adviseren wij u om een moodboard te maken, bijvoorbeeld op Pinterest. Doordat u aan het moodboard gewerkt heeft, bent u nog meer in staat te bepalen wat u wel en niet zou willen doen met uw nieuwe interieur.

Bezoek onze sfeervolle showroom in Beusichem en kijk welke prachtige meubelstukken aansluiten bij uw woonwens. Al onze eettafels en bankstellen zijn geheel naar wens samen te stellen en passen dan ook in iedere woonstijl.


Gratis interieuradvies - stap 2 - Tekenen

2.  Tekenen

Samen met een van onze sfeeradviseurs bespreekt u uw woonwensen, eventueel aan de hand van uw moodboard, en geven we door middel van duidelijke schetsen op papier gratis interieur advies.

Neem daarom ook altijd, indien mogelijk, een plattegrond van de woning of de betreffende woonruimte mee. Daarmee kunnen we makkelijk in schaal een duidelijke tekening maken met uw woonwensen.


Gratis interieuradvies - stap 3 - Adviseren

3.  Adviseren

Aan de hand van de verschillende tekeningen kunnen we samen kijken of alles past binnen u woonwensen. We kunnen u adviseren over de kleurstellingen en de opstellingen van de meubels binnen uw woning.

Ook kunnen we kijken of de logische en veilige keuzes eens aan de kant geschoven kunnen worden, door bijvoorbeeld een eyecatcher in het interieur te zetten waar u zelf nooit over nagedacht zou hebben. Bijvoorbeeld een mooi kleed of een gedeelte van de muur bekleden met leer.

Gratis interieuradvies - eettafel op maat

Showroom in Beusichem

We hebben bij ons in de showroom in Beusichem natuurlijk ook alle meubels staan en samen met alle mogelijke kleurstalen kunnen we alles wat we getekend hebben ook duidelijk laten zien in het echt.

Aan het eind van het gratis interieuradvies gesprek is het voor u vaak veel duidelijker wat u wel en ook wat u niet zou willen in uw nieuwe inrichting.

Openingstijden

maandag: op afspraak

dinsdag: op afspraak

woensdag: op afspraak

donderdag: 10:00 tot 17:00

vrijdag: 10:00 tot 17:00

zaterdag: 10:00 tot 15:00

zondag: Gesloten

Adres
Beijerdstraat 11
4112 NE Beusichem
Nederland

Telefoon
(+31) 183-201 001

Email
info@hoekbankxxl.nl

Voorbereiding

Om een goed interieuradvies te kunnen geven is het van belang dat de stylingsadviseur een duidelijk beeld heeft van de huidige situatie en de woonwensen.

De huidige situatie is het makkelijkst te laten zien door vanuit een aantal verschillende hoeken met de telefoon een foto te maken. Ook een plattegrond van de ruimte of de gehele woning is altijd mooi meegenomen om een goede indruk te krijgen van de huidige situatie.

Stalen en foto's

Ook kunt u bijvoorbeeld stalen meenemen van bijvoorbeeld de vloer, de gordijnen, de kleuren die op de muren zitten of komen en eventueel de gordijnen. Samen met de foto’s en de plattegrond heeft de stylingsadviseur dan een duidelijk overzicht van de huidige situatie.

Bij een goede voorbereiding hoort eventueel ook een moodboard, waarbij u al uw wensen al visueel presenteert! Een moodboard is gratis en heel makkelijk samen te stellen op bijvoorbeeld Pinterest.

Aan de hand van uw moodboard, de plattegrond en uw woonwensen kan onze stylingsadviseur aan de slag. Dat is ons gratis interieuradvies!

Ook een fotorealistische 3D tekening ontvangen?

Maak een afspraak

*Aan de uitgebreide fotorealistische 3D visualisatie zijn kosten verbonden, vraag naar de voorwaarden in de showroom. Indien u beslist om tot aankoop over te gaan, worden de eventuele kosten van het interieuradvies in mindering gebracht op het aankoopbedrag.