Gordijnen op maat

Gordijnen op maat

Ben jij op zoek naar de mooiste gordijnen? Dan ben je bij HoekbankXXL zeker weten aan het juiste adres. Wij maken alle raambekleding op maat en hebben een ruime keuze aan verschillende stoffen en kleuren. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar vouwgordijnen, vitrages of inbetweens. Bij ons vind je altijd een exemplaar die perfect aansluit bij jouw interieur.

Duurzaamheid staat voorop

Onze gordijnen zijn elegant, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Onze duurzame collectie is gemaakt van gerecyclede polyester garens van PET flessen. Deze ingezamelde petflessen worden tot grote balen van plastic snippers gemaakt. Na het omsmelten wordt er draad van gesponnen. Hieruit ontstaan weer nieuwe gordijnstoffen.

Het snijafval van T-shirtstof is ook verwerkt in onze collectie. Door deze materialen te gebruiken dragen wij bij aan een betere wereld voor iedereen.

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen

Inbetweens

Inbetweens

Gordijnen

In 3 stappen de juiste Gordijnen in huis

Eenvoudig en snel de juiste op maat gemaakte gordijnen.

Opmeten

Meet eenvoudig je gordijnen in.

Kiezen & Bestellen

Kies uit de vele gordijnstoffen bij ons in de showroom

Ophangen

Ophangen en genieten

Tips bij het opmeten van je gordijnen

Tip 1

Om goed te kunnen meten gebruik je goed materiaal zoals een metalen rolmaat of een vaste meetlat. Nog beter is een digitaal meetapparaat.

Tip 2

Om je niet te vergissen bij het opmeten, meet meerdere malen. Dan weet je zeker dat het goed is.

Tip 3

Het is belangrijk dat de gordijnen vrij hangen. Houd daarom rekening met vensterbanken, raamhengsels en verwarmingsbuizen bij het opmeten.

Tip 4

Moet de vloer nog gelegd worden? Hou dan ook rekening met de dikte van de vloer en de eventuele ondervloer.

Wil je meer informatie over onze gordijnen op maat, kom naar onze showroom in Buurmalsen en bekijk onze gordijnstalen. Onder het genot van een kop koffie kunnen we altijd kijken welke oplossing het beste bij jouw woonsituatie past.