HoekbankXXL kennismaking event – dinsdag 10 mei 2022

Afgelopen jaar zijn we met HoekbankXXL verhuisd naar een mooi en inspiratie vol plekje in de Betuwe. Tussen de velden en de gaarden in het landelijke Buurmalsen hebben we een prachtige plek gevonden om onze showroom te laten neerstrijken.

Bij HoekbankXXL hebben we de insteek dat de eindgebruiker alles geheel naar wens kan samenstellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een toffe collectie elementenbanken die geheel naar wens samengesteld kunnen worden. Combineer de vele elementen en creëer de droombank voor thuis. Ook kan je uiteraard kiezen uit de zeer veel mogelijkheden om de banken te laten bekleden. Stof, microvezel, microleder of vol leder. De keuze is zeer ruim.

Naast de ruime keus in elementenbanken, bieden wij eiken (eet)tafels op maat aan. Echt maatwerk, zoals jij het wil. Ook hebben we een leuke collectie eettafels, die eventueel direct uit voorraad leverbaar zijn.

Om het interieur compleet te maken kunnen wij je ook van dienst zijn met onze collectie eetkamerstoelen, fauteuils, kasten en dressoirs, raamdecoratie en vloeren.

Als interieur expert ben je natuurlijk de hele dag bezig om voor de klant een top interieur te creëren. Dan zou het natuurlijk fijn zijn als je de klant ook een compleet plaatje kan aanbieden. Wij denken dat we met ons assortiment in onze mooie showroom in Buurmalsen dat kunnen aanbieden.

Wij willen jou, de interieur expert, dan ook graag uitnodigen om onze showroom te bezoeken tijdens ons kennismaking event op donderdag 19 mei. Hier kan je onder het genot van een drankje kennis maken met het assortiment en het team van HoekbankXXL. Ook is er de gelegenheid om te netwerken met branchegenoten. Dit alles onder het genot van een drankje.

HoekbankXXL showroom footer

Registratie formulier