We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

Open op afspraak, ook op PAASMAANDAG! Bel om een afspraak in te plannen!

U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

La Maison

La Maison

Elementenbank La Maison

De elementenbanken uit de La Maison collectie zijn banken met vele mogelijkheden. Door de losse elementen zijn er ontelbare combinaties mogelijk. De serie La Maison is er voor uw 2-zits, 3-zits, 4-zits, hoekbank, hoekbank met lounge gedeelte, U-opstelling en nog veel meer. Kortom met de elementenbanken uit de La Maison serie kunt u alle kanten op. Naast dat de La Maison er ontzettend leuk uit ziet, is de La Maison ook nog verrassend comfortabel. Een La Maison elementenbank is de ideale bank om ’s avonds na een dag lang werken, heerlijk op te ontspannen.

Tip: ‘Combineer verschillende elementen in verschillende uitvoeringen. Een ribstof element gecombineerd met een lederen of stoffen element geeft een onwijs leuk effect!’

Stel uw ideale La Maison elementenbank samen

Zoals de naam het al zegt bestaat een elementenbank of modulaire bank uit losse stukken: elementen of modules genaamd. Hierdoor heeft iedereen de vrijheid om de bank geheel naar eigen stijl samen te stellen. Er zijn tal van mogelijkheden qua kleur en opstellingen. Zo kan iedereen zijn of haar plofbank zelf ontwerpen.

De La Maison collectie is leverbaar in hoogwaardige materialen: effen stoffen, microleders en ribstoffen. Kies uit vele verschillende kleuren. Vooral door verschillende stofuitvoeringen met elkaar te combineren ontstaat er een onwijs leuk effect. Alle losse elementen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk, niks is te gek! In onze woonwinkel in Beusichem kunt u inspiratie opdoen voor het samenstellen van uw La Maison bankstel. HoekbankXXL adviseert u graag over de vele mogelijkheden van deze modulaire banken.

Bezoek de showroom

Voorbeeld opstelling elementenbank La Maison

De elementenbank La Maison is een serie met zeer veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld een heerlijke hoekbank met een longchair. Het voorbeeld hier bestaat uit een 1,5-zits element met de armleuning aan de linkerkant, dan een 1-zits element zonder armleuning en als laatste hebben we een longchair met de rug doorlopend aan de rechterkant. Zoals u ziet is het ook mogelijk om bij de elementen van de La Maison te kiezen voor verschillende stoffen en kleuren voor ieder element. Bij HoekbankXXL kunt u kiezen uit maar liefst ruim 450 verschillende stof- en micro-leders om de La Maison te laten bekleden.

BANKSTEL OP MAAT

stel helemaal naar wens samen

Elementen van de La Maison

Hier onder vindt u de verschillende elementen, waarmee u uw La Maison elementenbank kunt samenstellen. Deze elementen kunt u combineren tot de door u gewenste opstelling is ontstaan. Doordat er voor ieder element ongeveer 450 verschillende stofsoort en microleders zijn in veel verschillende kleuren, hebben we gekozen om te werken met de stofcategorieën voor de prijs weergave. Het is vrij lastig om een stofsoort goed te weergeven op een beeldscherm. Ook geeft ieder beeldscherm kleuren net iets anders weer dan de werkelijkheid.

We begrijpen dat een bankstel op maat samen stellen op een website altijd lastig is. Daarom nodigen wij u graag uit om onze showroom te komen bezoeken. Dan kunt u direct proefzitten op de comfortabele La Maison elementenbank, maar ook direct alle mogelijke stoffen en microleders bekijken, zonder dat u beinvloed word door afwijkende kleuren van een beeldscherm. Tevens kunnen wij u direct helpen om samen met u de ideale opstelling voor uw woonsituatie te bedenken...onder het genot van een kop koffie natuurlijk!

De elementen die we kunnen gebruiken om uw bank samen te stellen vindt u hier onder.

Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

per pagina
Aflopend sorteren