Elementenbank op maat - Rick

Elementenbank Rick- Stel zelf samen

Elementenbank op maat - Rick

Hoekbank Rick

1,5-zits met arm links + 1,5-zits zonder arm + hoek element + open einde verkrijgbaar vanaf €2201,-

Loungebank Rick

1,5-zits met arm links + open einde verkrijgbaar vanaf €1117,- Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden te combineren met de Rick elementenbank

Elementenbank Rick 

De elementenbank Rick is een modulaire bank vele mogelijkheden. Door de losse elementen zijn er ontelbare combinaties mogelijk.

De Rick elementenbank is er als 3-zits, 4-zits, hoekbank, hoekbank met lounge gedeelte, U-opstelling en nog veel meer. Kortom met de Rick serie kunt u alle kanten op.

Naast dat de Rick er ontzettend tof uit ziet, is de Rick ook nog verrassend comfortabel. Een Rick elementenbank is de ideale bank om ’s avonds na een dag lang werken, heerlijk op te ontspannen.

Stel uw ideale Rick elementenbank samen

Zoals de naam het al zegt bestaat een elementenbank of modulaire bank uit losse stukken: elementen of modules genaamd. Hierdoor heeft iedereen de vrijheid om de bank geheel naar eigen stijl samen te stellen. Er zijn tal van mogelijkheden qua kleur en opstellingen. Zo kan iedereen zijn of haar plofbank zelf ontwerpen.

5 jaar All-in Garantie

Extra zekerheid bij HoekbankXXL

Na de aanschaf van uw zitmeubel wilt u hier natuurlijk zo lang als mogelijk van kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een vlek of een kraakje.

Daarom kunnen wij u onze All-in garantie aanbieden, een formule zonder zorgen…..voor textiel of leder en leatherlook. De All-in garantie formule biedt u zekerheid in geval van vlekken op uw nieuwe zitmeubel, maar ook een 5 jaar aanvullende service op de constructie van uw bankstel in plaats van een 3 jaar afbouwende garantie, zoals bij de meeste winkels.

Hoe kan je jouw Rick samenstellen? Enkele voorbeelden

De elementenbank Rick heeft 4 elementen die je oneindig kan combineren om je nieuwe bankstel samen te stellen.. Bij iedere opstelling kan je kiezen uit een zeer ruime collectie stofsoorten en microleders. Hoe stel jij je eigen Rick elementenbank samen?

Dit zijn de elementen uit de Rick serie:

  • 1,5-zits met arm links of rechts – 118 x 95 x 78 cm
  • 1,5-zits zonder armen – 90 x 95 x 78 cm
  • Hoek element – 106 x 106 x 78 cm
  • Open einde / Ottomaan – 138 x 95 x 78 cm
Elementenbank op maat - Rick

Hoekbank Rick

1,5-zits met arm links + 1,5-zits zonder arm + hoek element + open einde verkrijgbaar vanaf €2201,-

Loungebank Rick

1,5-zits met arm links + open einde verkrijgbaar vanaf €1117,- Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden te combineren met de Rick elementenbank

Populaire kleuren

Polvere 90
Levis 158
Andermatt 20
Worb 7
Juke 132
Kiss 181

Kom jij je nieuwe Rick samenstellen in de showroom?

In onze showroom kunt u komen proefzitten op een Rick bank uitgevoerd in verschillende stoffen.. Hier kunt u tevens alle stalen van de bijna 500 verschillende soorten stoffen en microleders in het echt bekijken en voelen. Zo wordt het eenvoudiger om uw ideale bankstel samen te stellen. 

Waarom de Rick?

De Rick collectie is leverbaar in hoogwaardige materialen: effen stoffen, lederlook, ribstoffen en stoffen met een motief.

Kies uit vele verschillende kleuren.

Vooral door verschillende stofuitvoeringen met elkaar te combineren ontstaat er een onwijs leuk effect.

Alle losse elementen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk, niks is te gek!

In onze woonwinkel kunt u inspiratie opdoen voor het samenstellen van jouw Rick bankstel. HoekbankXXL adviseert u graag over de vele mogelijkheden van deze modulaire banken.

Toffe hoekbanken en bankstellen

Zoekt u een toffe hoekbank? Voor toffe hoekbanken bent u bij HoekbankXXL aan het juiste adres. Rick is een typisch voorbeeld van een bankstel met een toffe uitstraling. Juist het gebruik van verschillende stoffen en elementren maken deze  elementenbank een echte blikvanger.

Toch liever een rechte opstelling? Dit is uiteraard ook mogelijk! 

Wij bij HoekbankXXL vinden het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe bankstel. Daarom leveren wij enkel topkwaliteit zitmeubelen. Verder heeft u bij HoekbankXXL standaard recht op vijf jaar All-in Garantie.

Openingstijden Showroom

Onze showroom is open op de volgende tijden:

maandag: op afspraak
dinsdag: op afspraak
woensdag: op afspraak
donderdag: 10:00 tot 17:00
vrijdag: 10:00 tot 17:00
zaterdag: 10:00 tot 15:00
zondag: gesloten

Bij onze showroom kunt u gratis voor de deur parkeren en staat de koffie of thee altijd voor u klaar.

Download de stoftstalen

Om u een duidelijk overzicht te geven hebben wij een digitaal stofstalen bestand gemaakt voor u. Op deze manier kunt u thuis op uw computer, tablet of telefoon rustig alle mogelijke stofstalen eerst eens digitaal bekijken.