Elementenbank Malou

Elementenbank Malou- Stel zelf samen

Elementenbank Malou

De elementenbank Malou is een bankstel vele mogelijkheden. Door de vele elementen zijn er ontelbare combinaties mogelijk.

De Malou elementenbank is er als 2-zits, 3-zits, 4-zits, hoekbank, hoekbank met lounge gedeelte, U-opstelling en nog veel meer. Kortom met de Malou serie kunt u alle kanten op.

Naast dat de Malou er ontzettend cool uit ziet, is Malou ook nog verrassend comfortabel. Een Malou elementenbank is de ideale bank om ’s avonds na een dag lang werken, heerlijk op te ontspannen.

Stel uw ideale Malou elementenbank samen

Zoals de naam het al zegt bestaat een elementenbank of modulaire bank uit losse stukken: elementen of modules genaamd. Hierdoor heeft iedereen de vrijheid om de bank geheel naar eigen stijl samen te stellen. Er zijn tal van mogelijkheden qua kleur en opstellingen. Zo kan iedereen zijn of haar comfortabele plofbank zelf ontwerpen.

5 jaar All-in Garantie

Extra zekerheid bij HoekbankXXL

Na de aanschaf van uw zitmeubel wilt u hier natuurlijk zo lang als mogelijk van kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een vlek of een kraakje.

Daarom kunnen wij u onze All-in garantie aanbieden, een formule zonder zorgen…..voor textiel of leder en leatherlook. De All-in garantie formule biedt u zekerheid in geval van vlekken op uw nieuwe zitmeubel, maar ook een 5 jaar aanvullende service op de constructie van uw bankstel in plaats van een 3 jaar afbouwende garantie, zoals bij de meeste winkels.

Hoe kan je jouw Malou samenstellen? Enkele voorbeelden

Bij de Malou elementenbank kan je kiezen uit 13 verschillende elementen. Combineer er op los en maak jouw nieuwe droombank. Weet jij al welke kleur het gaat worden? Je kan kiezen uit zeer veel stoffen en velvets. 

Je kan kiezen uit de volgende elementen:

 • 2-zits bankstel – 207 x 105 x 68 cm
 • 3-zits bankstel – 236 x 105 x 68 cm
 • 4-zits bankstel ( 2 delen ) – 282 x 105 x 68 cm
 • 1-zits met arm links of rechts – 141 x 105 x 68 cm
 • 2-zits met arm links of rechts – 173 x 105 x 68 cm
 • 3-zits met arm links of rechts – 202 x 105 x 68 cm
 • 1-zits zonder armen – 107 x 105 x 68 cm
 • 2-zits zonder armen – 140 x 105 x 68 cm
 • 3-zits zonder armen – 168 x 105 x 68 cm
 • Hoek element – 122 x 122 x 68 cm
 • Losstaande Chaise Longue – 170 x 105 x 68 cm
 • Divan met arm links of rechts – 118 x 170 x 68 cm
 • Hocker – 95 x 95 cm

Populaire kleuren

Polvere 90
Polvere 90
Stofstaal levis 158
Levis 158
Andermatt 20
Andermatt 20
Stofstaal Worb 7
Worb 7
Aquilla 149
Kiss 181

Kom jij je nieuwe Malou bankstel samenstellen in de showroom?

In onze showroom in Buurmalsen kunt u komen proefzitten op een Malou bankstel uitgevoerd in een zachte Velvet. Hier kunt u tevens alle stalen van de bijna 500 verschillende soorten stoffen en microleders in het echt bekijken en voelen. Zo wordt het eenvoudiger om uw ideale bankstel samen te stellen. 

Elementenbank Malou

Waarom de Malou?

De Malou collectie is leverbaar in hoogwaardige materialen: effen stoffen, velvets, ribstoffen en stoffen met een motief.

Kies uit vele verschillende kleuren.

Vooral door verschillende stofuitvoeringen met elkaar te combineren ontstaat er een onwijs leuk effect.

Alle losse elementen worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk, niks is te gek!

In onze woonwinkel in Buurmalsen kunt u inspiratie opdoen voor het samenstellen van jouw Malou bankstel. HoekbankXXL adviseert je graag over de vele mogelijkheden van deze modulaire banken.

Toffe hoekbanken en bankstellen

Zoekt u een toffe hoekbank? Voor toffe hoekbanken bent u bij HoekbankXXL aan het juiste adres. De Square is een typisch voorbeeld van een bankstel met een toffe uitstraling. Juist het gebruik van verschillende stoffen en elementren maken deze  elementenbank een echte blikvanger.

Toch liever een rechte opstelling? Dit is uiteraard ook mogelijk! 

Wij bij HoekbankXXL vinden het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe bankstel. Daarom leveren wij enkel topkwaliteit zitmeubelen. Verder heeft u bij HoekbankXXL standaard recht op drie jaar garantie.

Openingstijden Showroom

Onze showroom is open op de volgende tijden:

maandag: op afspraak
dinsdag: op afspraak
woensdag: op afspraak
donderdag: 10:00 tot 17:00
vrijdag: 10:00 tot 17:00
zaterdag: 10:00 tot 15:00
zondag: gesloten

Bij onze showroom kunt u gratis voor de deur parkeren en staat de koffie of thee altijd voor u klaar.

Download de stoftstalen

Om u een duidelijk overzicht te geven hebben wij een digitaal stofstalen bestand gemaakt voor u. Op deze manier kunt u thuis op uw computer, tablet of telefoon rustig alle mogelijke stofstalen eerst eens digitaal bekijken.

Download onze stofstalen

Bij al onze banken kan je kiezen uit zeer veel verschillende stofsoorten. Wil je ze alvast bekijken op je computer, tablet of telefoon?

Download dan onze grote stofstalen collectie.