We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

Open op afspraak, ook op PAASMAANDAG! Bel om een afspraak in te plannen!

U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

Living

Living

Elementenbank Living

De elementenbanken uit de Living collectie zijn banken met vele mogelijkheden. Door de diverse elementen in verschillende afmetingen zijn er ontelbare combinaties mogelijk. De serie Living is er voor uw 2-zits, 3-zits, 4-zits, hoekbank, hoekbank met lounge gedeelte, U-opstelling en nog veel meer. Kortom met de elementenbanken uit de Living serie kunt u alle kanten op. De Living zit ook nog eens verrassend comfortabel...zeker met de relaxfunctie. Een Living elementenbank is de ideale bank om ’s avonds na een dag lang werken, heerlijk op te ontspannen.

Tip: ‘Met de relax functie wordt ontspannen pas echt ONTSPANNEN!’

Stel uw ideale Living bankstel samen

Zoals de naam het al zegt bestaat een elementenbank uit verschillende elementen die samen een geheel vormen. Hierdoor heeft iedereen de vrijheid om de bank geheel naar eigen stijl samen te stellen. Er zijn tal van mogelijkheden qua kleur en opstellingen. Zo kan iedereen zijn of haar relaxbank zelf ontwerpen.

De Living collectie is leverbaar in hoogwaardige materialen: effen stoffen, microleders en leders. Kies uit vele verschillende kleuren. Alle losse elementen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk, niks is te gek! In onze woonwinkel in Beusichem kunt u inspiratie op doen voor het samenstellen van uw Living bankstel. HoekbankXXL adviseert u graag over de vele mogelijkheden van deze elementen banken.

Bezoek de showroom


Kies uit de verschillende armleuningen en pootjes voor uw nieuwe bankstel op maat.

Voorbeeld opstelling elementenbank Living

De elementenbank Living is een serie met zeer veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld een heerlijke hoekbank met een longchair en een relaxfunctie in de zitting. Het voorbeeld hier bestaat uit een 1,25-zits element met de armleuning aan de linkerkant een met tiptoets bedienbare relaxfunctie op accu, dan een 1,25-zits element zonder armleuning en als laatste hebben we een longchair met de rug doorlopend aan de rechterkant. Tevens hebben we er 2 comfortabele hoofdsteunen opzitten, die verschillende standen heeft. Bij HoekbankXXL kunt u kiezen uit maar liefst ruim 500 verschillende stofsoorten, micro-leders en leersoorten om de Living te laten bekleden.