We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

Open op afspraak, ook op PAASMAANDAG! Bel om een afspraak in te plannen!

U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

Lario

Lario

Elementenbank Lario

Elementenbank Lario is een stoere modulaire bank die u geheel naar wens kunt samenstellen. Door de diverse elementen samen te voegen komt u tot zo goed als iedere gewenste opstelling. Tevens heeft u de keuze uit een zeer uitgebreide collectie stof- en leer-soorten. Wat dacht u bijvoorbeeld deze elementenbank in het stoere Africa leder.

Wees zelf de ontwerper...

Zelf je eigen elementenbank
samenstellen in een paar stappen.

U heeft al overal gezocht naar het bankstel van uw dromen, maar u kunt hem niet vinden? Wij stellen u in staat om uw nieuwe bankstel samen te stellen.

In een paar simpele stappen heeft u uw maatwerk elementenbank ontwerpen. Kies de serie die u het meeste aanspreekt en ga aan de slag.

De Lario elementen hebben een zeer hoog zit comfort en zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende afmetingen. Combineer de elementen om de door u gewenste opstelling te creëren. De Lario elementen zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende stof- en leersoorten.

Kies bijvoorbeeld voor de stoere 2,5-zits gecombineerd met de XXL longchair. Deze Lario combinatie is het ultieme Netflix comfort.

Bekijken als Rooster Lijst

22 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

22 Items

per pagina
Aflopend sorteren