Elementenbank Lario
Stel zelf geheel naar wens samen.
Combineer de vele elementen en creëer jouw nieuwe droombank helemaal zelf.
elementenbank lario

Hoe ga jij de Lario samenstellen?
Hier vind je enkele voorbeeld opstellingen ter inspiratie

Bekijk de voorbeeld opstellingen voor meer informatie over de afmetingen en de gebruikte elementen. Bij iedere opstelling kan je kiezen uit een zeer ruime collectie stofsoorten, microleders en leer. Hoe stel jij je eigen Lario elementenbank samen?

Let op, dit zijn maar enkele voorbeelden. Met de elementenbank Lario is bijna iedere gewenste opstelling mogelijk. Er zijn 19 verschillende elementen die je kan gebruiken om jouw droombank samen te stellen.

Elementenbank Lario - 3-zits bankstel met XL divan

2,5-zits met Longchair XXL

Deze opstelling is al te verkrijgen vanaf €2851,- ( 354 cm breed)

2x 2,5-zits met met arm links

Deze comfortabele opstelling is al te verkrijgen vanaf €2546,-

2x 3-zits met arm links & Hocker

Deze opstelling uitgevoerd in extra dik leer is er voor €5295,- incl de grote hocker

2x 2,5-zits met met arm links

Deze comfortabele opstelling is al te verkrijgen vanaf €2546,-

Hoe ga jij je Lario samen stellen?

Elementenbank Lario is een stoere modulaire bank die u geheel naar wens kunt samenstellen. Door de diverse elementen samen te voegen komt u tot zo goed als iedere gewenste opstelling. Tevens heeft u de keuze uit een zeer uitgebreide collectie stof- en leer-soorten. Wat dacht u bijvoorbeeld deze elementenbank in het stoere Africa leder.

De Lario elementen hebben een zeer hoog zit comfort en zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende afmetingen. Combineer de elementen om de door u gewenste opstelling te creëren. De Lario elementen zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende stof- en leersoorten.

Wees zelf de ontwerper…

Zelf je eigen elementenbank
samenstellen in een paar stappen.

U heeft al overal gezocht naar het bankstel van uw dromen, maar u kunt hem niet vinden? Wij stellen u in staat om uw nieuwe bankstel samen te stellen.

In een paar simpele stappen heeft u uw maatwerk elementenbank ontwerpen. Kies de serie die u het meeste aanspreekt en ga aan de slag.

5 jaar All-in Garantie

Extra zekerheid bij HoekbankXXL

Na de aanschaf van uw zitmeubel wilt u hier natuurlijk zo lang als mogelijk van kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een vlek of een kraakje.

Daarom kunnen wij u onze All-in garantie aanbieden, een formule zonder zorgen…..voor textiel of leder en leatherlook. De All-in garantie formule biedt u zekerheid in geval van vlekken op uw nieuwe zitmeubel, maar ook een 5 jaar aanvullende service op de constructie van uw bankstel in plaats van een 3 jaar afbouwende garantie, zoals bij de meeste winkels.

Populaire kleuren

Polvere 90
Levis 158
Andermatt 20
Worb 7
Aquilla 149
Kiss 181

Kom jij je nieuwe Lario samenstellen in de showroom?

In onze showroom in Buurmalsen kan je komen proef zitten op een Lario elementenbank uitgevoerd in leer of in stof.. Hier kan je tevens alle stalen van de bijna 500 verschillende soorten stoffen, microleders en leer in het echt bekijken en voelen. Zo wordt het eenvoudiger om jouw ideale bankstel samen te stellen. 

Waarom de Lario?

De Lario elementenbank is puur en Made in Holland. Uiteraard is hij leverbaar in hoogwaardige materialen: effen stoffen, lederlook, ribstoffen en stoffen met een motief.

Kies uit vele verschillende kleuren.

Vooral door verschillende stofuitvoeringen met elkaar te combineren ontstaat er een onwijs leuk effect.

Alle losse elementen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk, niks is te gek!

In onze woonwinkel in Buurmalsen kunt u inspiratie opdoen voor het samenstellen van uw Lario elementenbank. HoekbankXXL adviseert u graag over de vele mogelijkheden van deze modulaire banken.

Stoere hoekbanken en bankstellen

Zoekt u een toffe hoekbank? Voor stoere hoekbanken bent u bij HoekbankXXL aan het juiste adres. De Lario is een typisch voorbeeld van een bankstel met een stoere uitstraling. Juist het gebruik van verschillende stoffen en elementen maken deze  elementenbank een echte blikvanger.

Toch liever een rechte opstelling? Dit is uiteraard ook mogelijk! 

Wij bij HoekbankXXL vinden het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe bankstel. Daarom leveren wij enkel topkwaliteit zitmeubelen. Verder heeft u bij HoekbankXXL standaard recht op 5 jaar All-in Garantie.

Openingstijden Showroom

Onze showroom is open op de volgende tijden:

maandag: op afspraak
dinsdag: op afspraak
woensdag: op afspraak
donderdag: 10:00 tot 17:00
vrijdag: 10:00 tot 17:00
zaterdag: 10:00 tot 15:00
zondag: gesloten

Bij onze showroom kunt u gratis voor de deur parkeren en staat de koffie of thee altijd voor u klaar.

Download de stoftstalen

Om u een duidelijk overzicht te geven hebben wij een digitaal stofstalen bestand gemaakt voor u. Op deze manier kunt u thuis op uw computer, tablet of telefoon rustig alle mogelijke stofstalen eerst eens digitaal bekijken.