Wij verwelkomen wij jou graag in onze sfeervolle showroom in Buurmalsen - Haagse Uitweg 1a - 4197RC Buurmalsen

Elementenbank Carmen - Stel zelf samen

Hoe kan je je Carmen samenstellen? Enkele voorbeelden

Klik op de voorbeeld opstellingen voor meer informatie over de afmetingen en de gebruikte elementen. Bij iedere opstelling kan je kiezen uit een zeer ruime collectie stofsoorten en microleders. Hoe stel jij je eigen Carmen elementenbank samen?

Let op, dit zijn maar enkele voorbeelden. Met de elementenbank Carmen is bijna iedere gewenste opstelling mogelijk. Je kan kiezen uit 23 verschillende elementen om jouw droombank samen te stellen.

Elementenbank Carmen

Carmen 4,5-zits XL

Ruime 4,5-zits XL - 416 cm breed

elementenbank carmen

Carmen Hoekbank met ronde hoek XL

Hoekbank XL - 410 x 410 cm met ronde hoek

Warm en uitnodigend

De Carmen is een bank van topkwaliteit en heeft een zeer hoog zitcomfort.

Bij de Carmen elementenbank heb je de keuze uit 2 verschillende dieptes.  Zo heeft de Carmen een totale diepte van 102 cm of 120 cm.

De Carmen wordt een bank die extra uitnodigt om er op plaats te nemen.

Stel uw ideale Carmen elementenbank samen

Zoals de naam het al zegt bestaat een elementenbank of modulaire bank uit losse stukken: elementen of modules genaamd. Hierdoor heeft iedereen de vrijheid om de bank geheel naar eigen stijl samen te stellen. Er zijn tal van mogelijkheden qua kleur en opstellingen. Zo kan iedereen zijn of haar plofbank zelf ontwerpen.

5 jaar All-in Garantie

Extra zekerheid bij HoekbankXXL

Na de aanschaf van jouw zitmeubel wil je hier natuurlijk zo lang als mogelijk van kunnen genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een vlek of een kraakje.

Daarom kunnen wij je onze All-in garantie aanbieden, een formule zonder zorgen…..voor textiel of leder en leatherlook. De All-in garantie formule bied je zekerheid in geval van vlekken op jouw nieuwe zitmeubel, maar ook een 5 jaar aanvullende service op de constructie van jouw bankstel in plaats van een 3 jaar afbouwende garantie, zoals bij de meeste winkels.

Populaire kleuren

Polvere 90
Polvere 90
Levis 158
Levis 158
Andermatt 20
Worb 7
Aquilla 149
Kiss 181

Kom jij jouw nieuwe Carmen samenstellen in de showroom?

In onze showroom in Buurmalsen kan je komen proef zitten op een van onze Carmen bankstellen uitgevoerd in verschillende stoffen. Hier kan je tevens alle stalen van de bijna 500 verschillende soorten stoffen en microleders in het echt bekijken en voelen. Zo wordt het eenvoudiger om jouw ideale bankstel samen te stellen. 

elementenbank carmen

Stel zelf jouw unieke bank samen

Zoals de term elementenbanken al zegt bestaat de Carmen bank uit verschillende opstellingen waaruit je de Carmen tot de ideale vorm kunt optimaliseren.

Moeiteloos kunnen alle elementen aan elkaar worden geschoven en je kan de opstellingen ook zelf verschuiven en herindelen als u daar zin in heeft. De elementen worden aan elkaar bevestigd door middel van de zogeheten ‘ krokodillenbekken’ waardoor de elementen niet uit elkaar kunnen schuiven.

Maak jouw droombank waar en combineer bijvoorbeeld een brede divan met een 2,5-zits met armleuning of een hocker met een 4-zits. Alles is mogelijk. Een los element van de Carmen kan ook apart als fauteuil worden gebruikt. Dit is een populaire woontrend. Als je jouw bank toch langer wilt maken kan je de elementen gewoon weer aan elkaar klikken.

Toffe hoekbanken en bankstellen

Zoek je een toffe hoekbank? Voor toffe hoekbanken ben je bij HoekbankXXL aan het juiste adres. De Carmen is een typisch voorbeeld van een bankstel met een beachlook uitstraling. Juist het gebruik van verschillende stoffen en elementren maken deze  elementenbank een echte blikvanger.

Toch liever een rechte opstelling? Dit is uiteraard ook mogelijk! 

Wij bij HoekbankXXL vinden het belangrijk dat je jarenlang plezier heeft van uw nieuwe bankstel. Daarom leveren wij enkel topkwaliteit zitmeubelen. Verder heeft u bij HoekbankXXL standaard recht op 5 jaar All-in Garantie.

Openingstijden Showroom

Onze showroom is open op de volgende tijden:

maandag: op afspraak
dinsdag: op afspraak
woensdag: op afspraak
donderdag: 10:00 tot 17:00
vrijdag: 10:00 tot 17:00
zaterdag: 10:00 tot 15:00
zondag: gesloten

Bij onze showroom kan je gratis voor de deur parkeren en staat de koffie of thee altijd voor je klaar.

Download de stoftstalen

Om je een duidelijk overzicht te geven hebben wij een digitaal stofstalen bestand gemaakt voor jou. Op deze manier kan je thuis op je computer, tablet of telefoon rustig alle mogelijke stofstalen eerst eens digitaal bekijken.