We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

Open op afspraak, ook op PAASMAANDAG! Bel om een afspraak in te plannen!

U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

Carmel

Carmel

Nieuw in onze collectie

Nieuw in onze collectie elementenbanken is de Carmel. Deze prachtige bank kunt u geheel naar eigen wensen samenstellen. Kies zelf uw favoriete stof, kleur en samenstelling. Er zijn talloze mogelijkheden beschikbaar!

Warm en uitnodigend

De Carmel is een bank van topkwaliteit en heeft een zeer hoog zitcomfort. U kunt zelfs de diepte van de bankstel aanpassen naar de gewenste afmeting. Door de diepte van de bank te vergroten zo heeft de Carmel een totale diepte van 102 cm en 120 cm. Zo wordt de Carmel een bank die extra uitnodigt om er op plaats te nemen.

Stel zelf uw unieke bank samen

Zoals de term elementenbanken al zegt bestaat de Carmel bank uit verschillende opstellingen waaruit u de Carmel tot de ideale vorm kunt optimaliseren. Moeiteloos kunnen alle elementen aan elkaar worden geschoven en u kunt de opstellingen ook zelf verschuiven en herindelen als u daar zin in heeft. De elementen worden aan elkaar bevestigd door middel van de zogeheten ‘ krokodillenbekken’ waardoor de elementen niet uit elkaar kunnen schuiven. Maak uw droombank waar en combineer bijvoorbeeld een longchair met een 2,5-zits met armleuning of een hocker met een 4-zits. Alles is mogelijk. Een los element van de Carmel kan ook apart als fauteuil worden gebruikt. Dit is een populaire woontrend. Als u de bank toch langer wilt maken kunt u het elementen gewoon weer aan elkaar klikken.

Kom heerlijk proefzitten

Uw keuze gemaakt maar toch even zelf uitproberen? Dat mag altijd! Al onze elementenbanken staat in onze showroom in Beusichem. Onze collega’s staan voor u klaar met het beste advies!

Bekijken als Rooster Lijst

22 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

22 Items

per pagina
Aflopend sorteren