Bankstel Dina - Van fauteuil tot familiebank

Altijd 5 jaar All-in Garantie

bankstel Dina

Bankstel Dina

De Dina bankstellen serie is een echte blikvanger. Door zijn banen in de armleuningen en de rug onderscheid ze zich van de meeste andere bankstellen. Deze serie laat zien dat een mooi uiterlijk en een goed zitcomfort goed samen gaan. 

De Dina bankstellen zijn er als fauteuil, Loveseat,  2,5-zits, 3-zits, 3,5-zits,  4-zits en een zeer ruime 5-zits. Kortom met de Dina serie kunt u alle kanten op. Van fauteuil tot familiebank.

 

Kies uit de vele stof-, microleder- en leer-soorten.

Deze serie is verkrijgbaar in een zeer brede selectie van mooie stoffen, makkelijk te onderhouden microleders en stoere leersoorten. Hoe laat jij jouw Dina bankstel bekleden?

5 jaar All-in Garantie

Extra zekerheid bij HoekbankXXL

Na de aanschaf van uw zitmeubel wilt u hier natuurlijk zo lang als mogelijk van kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een vlek of een kraakje.

Daarom kunnen wij u onze All-in garantie aanbieden, een formule zonder zorgen…..voor textiel of leder en leatherlook. De All-in garantie formule biedt u zekerheid in geval van vlekken op uw nieuwe zitmeubel, maar ook een 5 jaar aanvullende service op de constructie van uw bankstel in plaats van een 3 jaar afbouwende garantie, zoals bij de meeste winkels.

Waarom de Dina?

De Dina collectie is leverbaar in hoogwaardige materialen: effen stoffen, lederlook, ribstoffen en stoffen met een motief. Uiteraard is de Dina ook te verkrijgen in verschillende leersoorten.

Kies uit vele verschillende kleuren.

In onze woonwinkel in Buurmalsen kunt u inspiratie opdoen voor het samenstellen van jouw Dina bankstel. HoekbankXXL adviseert je graag over de vele mogelijkheden van deze bank.

Toffe hoekbanken en bankstellen

Zoekt u een toffe hoekbank? Voor toffe hoekbanken bent u bij HoekbankXXL aan het juiste adres. De Square is een typisch voorbeeld van een bankstel met een toffe uitstraling. Juist het gebruik van verschillende stoffen en elementen maken deze  elementenbank een echte blikvanger.

Toch liever een rechte opstelling? Dit is uiteraard ook mogelijk! 

Wij bij HoekbankXXL vinden het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe bankstel. Daarom leveren wij enkel topkwaliteit zitmeubelen. Verder heeft u bij HoekbankXXL standaard recht op drie jaar garantie.

Openingstijden Showroom

Onze showroom is open op de volgende tijden:

maandag: Private shopping op afspraak
dinsdag: Private shopping op afspraak
woensdag: Private shopping op afspraak
donderdag: Private shopping op afspraak
vrijdag: Private shopping op afspraak
zaterdag: 10:00 tot 17:00
zondag: gesloten

Bij onze showroom kunt u gratis voor de deur parkeren en staat de koffie of thee altijd voor u klaar.

Download de stoftstalen

Om u een duidelijk overzicht te geven hebben wij een digitaal stofstalen bestand gemaakt voor u. Op deze manier kunt u thuis op uw computer, tablet of telefoon rustig alle mogelijke stofstalen eerst eens digitaal bekijken.

Private shopping op afspraak

Van maandag t/m vrijdag is het bij ons private shopping op afspraak. Vul het formulier en plan een afspraak in.

Wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Contact Informatie
Wij zouden graag langskomen op

Laatste nieuwtjes & Leukste tips

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en tips, leukste aanbiedingen en tofste events! Schrijf je snel in en mis niks.