We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

7 DAGEN PER WEEK OPEN

Bezoek onze showroom in GORINCHEM

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

IEDERE ZONDAG open van 12:00 tot 17:00

Elementenbanken

Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Categorie
 1. La Maison 10
 2. Vintage 9
 3. Square 8
 4. Sassari 22
 5. Carmel 23
 6. Lario 21
 7. Valerio 45
 8. Bagnes II 21
 9. Volto 17
 10. Chicago 48
 11. Carmel 0
 12. Jules 58
 13. Valmont 19
 14. Terra 12
Elementenbank Square - Elementenbank samen stellen

ELEMENTENBANK OP MAAT

stel helemaal naar wens samen

Elementenbanken

Elementenbanken zijn bankstellen die u geheel naar wens kunt samenstellen. Op deze manier kunt u het voor u meest ideale bankstel samenstellen. Elementenbanken bestaan uit modules in verschillende afmetingen, die samen een geheel vormen. Zo kunt u gaan voor een rechte bank, maar ook voor een zeer uitgebreide hoekbank of zelfs een u-opstelling. Elementenbanken zijn dus geheel aan te passen naar uw woonwens.

Elementenbank Vintage - Elementenbank samen stellen

Tip: ‘Door de combinatie van verschillende elementen onstaat de ideale hoekbank’

Stel uw ideale elementenbank samen

Zoals de naam het al zegt bestaat een elementenbank of modulaire bank uit losse stukken: elementen of modules genaamd. Hierdoor heeft iedereen de vrijheid om de bank geheel naar eigen stijl samen te stellen. Er zijn tal van mogelijkheden qua kleur en opstellingen. Zo kan iedereen zijn of haar plofbank zelf ontwerpen.

De collectie elementenbanken is leverbaar in hoogwaardige materialen: effen stoffen, microleders en ribstoffen. Kies uit vele verschillende kleuren. Vooral door verschillende stofuitvoeringen met elkaar te combineren ontstaat er een onwijs leuk effect. Alle losse elementen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk, niks is te gek! In onze woonwinkel in Gorinchem kunt u inspiratie opdoen voor het samenstellen van de verschillende elementenbanken. HoekbankXXL adviseert u graag over de vele mogelijkheden van deze modulaire banken.

Bezoek de showroom

Hoe stellen we een elementenbank samen?

De elementenbanken worden over het algemeen samengesteld uit verschillende modules. We beginnen altijd voorstaand links en werken zo naar rechts toe om uw ideale bankstel samen te stellen. Om bijvoorbeeld een 2,5-zits bank met een longchair samen te stellen zoals het voorbeeld hebben we 3 elementen nodig.

 • 1,5-zits element met armleuning
 • 1-zits element zonder armleuning
 • Longchair element met rugleuning die rechts doorloopt
Deze elementen worden aan elkaar vast gekoppeld door een kliksysteem.

elementenbank op maat

Modellen elementenbanken

Hier onder vindt u de verschillende elementenbanken, waarmee u uw ideale bankstel mee kunt samenstellen. Deze elementen kunt u combineren tot de door u gewenste opstelling is ontstaan. Doordat er voor ieder element ongeveer 450 verschillende stofsoort, microleders en leders zijn in veel verschillende kleuren, hebben we gekozen om te werken met de stofcategorieën voor de prijs weergave. Het is vrij lastig om een stofsoort goed te weergeven op een beeldscherm. Ook geeft ieder beeldscherm kleuren net iets anders weer dan de werkelijkheid.

We begrijpen dat een bankstel op maat samen stellen op een website altijd lastig is. Daarom nodigen wij u graag uit om onze showroom te komen bezoeken. Dan kunt u direct proefzitten op de comfortabele bankstellen in onze showroom, maar ook direct alle mogelijke stoffen, microleders en leders bekijken, zonder dat u beïnvloed word door afwijkende kleuren van een beeldscherm. Tevens kunnen wij u direct helpen om samen met u de ideale opstelling voor uw woonsituatie te bedenken...onder het genot van een kop koffie natuurlijk!

De series die we kunnen gebruiken om uw bank samen te stellen vindt u hier onder.

Kies hieronder de gewenste basis.