Bezoek onze showroom in Beusichem - Beijerdstraat 11, 4112NE Beusichem - 0183 201 001

Elementenbanken - De vrijheid van het zelf samen stellen

Altijd 5 jaar All-in Garantie

HoekbankXXL - Hoekbanken
Elementenbank Lario
elementenbank La Maison
Elementenbank La Maison

Elementenbanken zijn bankstellen die u geheel naar wens kunt samenstellen. Op deze manier kunt u het voor u meest ideale bankstel samenstellen. Elementenbanken bestaan uit modules in verschillende afmetingen, die samen een geheel vormen. Zo kunt u gaan voor een rechte bank, maar ook voor een zeer uitgebreide hoekbank of zelfs een u-opstelling. 

Elementenbanken zijn dus geheel aan te passen naar uw woonwens.

Stel uw ideale elementenbank samen

Zoals de naam het al zegt bestaat een elementenbank of modulaire bank uit losse stukken: elementen of modules genaamd. Hierdoor heeft iedereen de vrijheid om de bank geheel naar eigen stijl samen te stellen. Er zijn tal van mogelijkheden qua kleur en opstellingen. Zo kan iedereen zijn of haar plofbank zelf ontwerpen.

De collectie elementenbanken is leverbaar in hoogwaardige materialen: effen stoffen, microleders en ribstoffen. Kies uit vele verschillende kleuren. Vooral door verschillende stofuitvoeringen met elkaar te combineren ontstaat er een onwijs leuk effect. Alle losse elementen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk, niks is te gek! In onze woonwinkel in Beusichem kunt u inspiratie opdoen voor het samenstellen van de verschillende elementenbanken.

HoekbankXXL adviseert u graag over de vele mogelijkheden van deze modulaire banken.

Hoe kan je je nieuwe elementenbank samenstellen? Enkele voorbeelden

Bij iedere opstelling kan je kiezen uit een zeer ruime collectie stofsoorten en microleders. Hoe stel jij je eigen elementenbank samen?

Let op, dit zijn maar enkele voorbeelden. Met een elementenbank is bijna iedere gewenste opstelling mogelijk.

5 jaar All-in Garantie

Extra zekerheid bij HoekbankXXL

Na de aanschaf van uw zitmeubel wilt u hier natuurlijk zo lang als mogelijk van kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een vlek of een kraakje.

Daarom kunnen wij u onze All-in garantie aanbieden, een formule zonder zorgen…..voor textiel of leder en leatherlook. De All-in garantie formule biedt u zekerheid in geval van vlekken op uw nieuwe zitmeubel, maar ook een 5 jaar aanvullende service op de constructie van uw bankstel in plaats van een 3 jaar afbouwende garantie, zoals bij de meeste winkels.

Hoe stellen we een elementenbank samen?

De elementenbanken worden over het algemeen samengesteld uit verschillende modules. We beginnen altijd voorstaand links en werken zo naar rechts toe om uw ideale bankstel samen te stellen. Om bijvoorbeeld een 2,5-zits bank met een longchair samen te stellen zoals het voorbeeld hebben we 3 elementen nodig.

  • 1,5-zits element met armleuning
  • 1-zits element zonder armleuning
  • Longchair element met rugleuning die rechts doorloopt

Deze elementen worden aan elkaar vast gekoppeld door een kliksysteem.

Populaire kleuren

Polvere 90
Polvere 90
Stofstaal levis 158
Levis 158
Andermatt 20
Andermatt 20
Stofstaal Worb 7
Worb 7
Aquilla 149
Kiss 181

Kom jij jouw nieuwe elementenbank samenstellen in onze showroom?

In onze showroom in Beusichem kunt u komen proefzitten al onze elementenbanken. Deze zijn uitgevoerd in verschillende stoffen.. Hier kunt u tevens alle stalen van de bijna 1200 verschillende soorten stoffen en microleders in het echt bekijken en voelen. Zo wordt het eenvoudiger om uw ideale bankstel samen te stellen. 

Elementenbank Lario
Elementenbank Lario

Toffe hoekbanken en bankstellen

Zoekt u een toffe hoekbank? Voor toffe hoekbanken bent u bij HoekbankXXL aan het juiste adres. De Square is een typisch voorbeeld van een bankstel met een toffe uitstraling. Juist het gebruik van verschillende stoffen en elementren maken deze  elementenbank een echte blikvanger.

Toch liever een rechte opstelling? Dit is uiteraard ook mogelijk! 

Wij bij HoekbankXXL vinden het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe bankstel. Daarom leveren wij enkel topkwaliteit zitmeubelen.

Verder heeft u bij HoekbankXXL standaard recht op vijf jaar All-in Garantie.

Openingstijden Showroom

Onze showroom is open op de volgende tijden:

maandag: op afspraak
dinsdag: op afspraak
woensdag: op afspraak
donderdag: 10:00 tot 17:00
vrijdag: 10:00 tot 17:00
zaterdag: 10:00 tot 15:00
zondag: gesloten

Bij onze showroom kunt u gratis voor de deur parkeren en staat de koffie of thee altijd voor u klaar.

Download de stoftstalen

Om u een duidelijk overzicht te geven hebben wij een digitaal stofstalen bestand gemaakt voor u. Op deze manier kunt u thuis op uw computer, tablet of telefoon rustig alle mogelijke stofstalen eerst eens digitaal bekijken.

Onze Socials - Volg jij ons al?

2de kans & Showroom sale

tot 75%

Korting