We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

Open op afspraak, ook op PAASMAANDAG! Bel om een afspraak in te plannen!

U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

Elementenbanken

Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Categorie
 1. La Maison 13
 2. Square 8
 3. Carmel 0
 4. Valmont 19
 5. Sassari 22
 6. Living 0
 7. Carmel 23
 8. Lario 28
 9. Valerio 45
 10. Block 0
 11. Bagnes II 21
 12. Volto 17
Elementenbank Square - Elementenbank samen stellen

BEZOEK ONZE NIEUWE SHOWROOM

in Beusichem.

Elementenbanken

Elementenbanken zijn bankstellen die u geheel naar wens kunt samenstellen. Op deze manier kunt u het voor u meest ideale bankstel samenstellen. Elementenbanken bestaan uit modules in verschillende afmetingen, die samen een geheel vormen. Zo kunt u gaan voor een rechte bank, maar ook voor een zeer uitgebreide hoekbank of zelfs een u-opstelling. Elementenbanken zijn dus geheel aan te passen naar uw woonwens.

Elementenbank Vintage - Elementenbank samen stellen

Tip: ‘Door de combinatie van verschillende elementen onstaat de ideale hoekbank’

Stel uw ideale elementenbank samen

Zoals de naam het al zegt bestaat een elementenbank of modulaire bank uit losse stukken: elementen of modules genaamd. Hierdoor heeft iedereen de vrijheid om de bank geheel naar eigen stijl samen te stellen. Er zijn tal van mogelijkheden qua kleur en opstellingen. Zo kan iedereen zijn of haar plofbank zelf ontwerpen.

De collectie elementenbanken is leverbaar in hoogwaardige materialen: effen stoffen, microleders en ribstoffen. Kies uit vele verschillende kleuren. Vooral door verschillende stofuitvoeringen met elkaar te combineren ontstaat er een onwijs leuk effect. Alle losse elementen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk, niks is te gek! In onze woonwinkel in Beusichem kunt u inspiratie opdoen voor het samenstellen van de verschillende elementenbanken. HoekbankXXL adviseert u graag over de vele mogelijkheden van deze modulaire banken.

Bezoek de showroom

Hoe stellen we een elementenbank samen?

De elementenbanken worden over het algemeen samengesteld uit verschillende modules. We beginnen altijd voorstaand links en werken zo naar rechts toe om uw ideale bankstel samen te stellen. Om bijvoorbeeld een 2,5-zits bank met een longchair samen te stellen zoals het voorbeeld hebben we 3 elementen nodig.

 • 1,5-zits element met armleuning
 • 1-zits element zonder armleuning
 • Longchair element met rugleuning die rechts doorloopt
Deze elementen worden aan elkaar vast gekoppeld door een kliksysteem.

elementenbank op maat

RUIME KEUZE

ruim 500 verschillende soorten stof, microleders en leder!


Modellen elementenbanken

Hier onder vindt u de verschillende elementenbanken, waarmee u uw ideale bankstel mee kunt samenstellen. Deze elementen kunt u combineren tot de door u gewenste opstelling is ontstaan. Doordat er voor ieder element ongeveer 500 verschillende stof soorten, microleders en leders zijn in veel verschillende kleuren, hebben we gekozen om te werken met de stofcategorieën voor de prijs weergave. Het is vrij lastig om een stofsoort goed te weergeven op een beeldscherm. Ook geeft ieder beeldscherm kleuren net iets anders weer dan de werkelijkheid.

We begrijpen dat een bankstel op maat samen stellen op een website altijd lastig is. Daarom nodigen wij u graag uit om onze showroom te komen bezoeken. Dan kunt u direct proefzitten op de comfortabele bankstellen in onze showroom, maar ook direct alle mogelijke stoffen, microleders en leders bekijken, zonder dat u beïnvloed word door afwijkende kleuren van een beeldscherm. Tevens kunnen wij u direct helpen om samen met u de ideale opstelling voor uw woonsituatie te bedenken...onder het genot van een kop koffie natuurlijk!

Elementenbank Square


Inspiratie

Hieronder vindt u wat inspiratie beelden van diverse elementenbanken.

Elementenbank Carmel als leefeiland

Elementenbank Square

Stoere elementenbank La Maison met Divan

De elementenbank Vintage

Een deel van ons assortiment

Kies hieronder de gewenste basis.