We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord
IEDERE ZONDAG open van 12:00 tot 17:00

Daan & Daan XL - Eric Kuster stijl

Daan & Daan XL - Eric Kuster stijl

Elementenbank Daan / DaanXL

De DAAN & de DAANXL, een exclusieve elementen bank in de Eric Kuster stijl, die u geheel naar wens kunt samenstellen. Doordat deze serie uit veel verschillende elementen in de verschillende afmetingen bestaat, is bijna iedere opstelling te creëren.

Diverse mogelijkheden DAAN & DAANXL

De elementenbank DAAN & DAANXL zijn verkrijgbaar in het stof en in het leer. U heeft natuurlijk ook de keuze uit veel verschillende stof- en leer-soorten in zeer veel diverse kleuren.

Losse elementen van de DAAN & DAANXL

Om uw eigen Eric Kuster stijl in huis te brengen kunt u kiezen uit zeer veel verschillende elementen van 60cm tot 240cm breed. Tevens kunt er voor kiezen om er een longchair, hoek of dormeuse aan te koppelen. Alle losse elementen zijn ook af te sluiten met een armleuning. De zitkussens van deze DAAN & DAANXL bank zijn gevuld met een zeer hoogwaardig latex schuim voor een zeer hoog zitcomfort.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-48 van 74

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-48 van 74

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren