We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord
IEDERE ZONDAG open van 12:00 tot 17:00

Hoor het als eerste

Schrijf je vandaag nog in!.

Elementenbanken

Wees zelf de ontwerper...

Elementenbank Vintage - Elementenbank samen stellen

Zelf je eigen elementenbank
samenstellen in een paar stappen.

U heeft al overal gezocht naar het bankstel van uw dromen, maar u kunt hem niet vinden? Wij stellen u in staat om uw nieuwe bankstel samen te stellen.

In een paar simpele stappen heeft u uw maatwerk elementenbank ontwerpen. Kies de serie die u het meeste aanspreekt en ga aan de slag.

bankstel op maat

stel zelf uw eigen elementenbank samen

WAT ANDERE ZEGGEN

Stel zelf samen

Een elementenbank is een bankstel, waarbij u zelf door middel van het combineren van de diverse elementen, u uw eigen bankstel samen stelt. Zo kunt u vaak zelf bepalen wat voor soort bank u nieuwe bank gaat worden. Wordt het een loveseat, een hoekbank of een grote u-opstelling? Het kan allemaal. De keuze is enorm!

En de kleur?

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende materiaal soorten, die allemaal perfect passen bij uw nieuwe bankstel. U heeft bij de meeste banken de keuze uit stof, microvezel, leer / microvezel combinatie ( ook wel ecoleder ) of leer. En daarbij heeft u ook nog een zeer ruime keuze in de verschillende kleuren.

Kies hieronder de gewenste basis.

Elementenbank La Maison

Kom voor deskundig advies naar onze showroom

Advies nodig bij het samenstellen van uw droombank? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar in onze showroom in Gorinchem. Daar kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee alle mogelijkheden bekijken en u laten adviseren.

Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Categorie
 1. La Maison 10
 2. Carmel 23
 3. Sassari 22
 4. Lario 21
 5. Valerio 45
 6. Bagnes II 21
 7. Volto 17
 8. Chicago 48
 9. Daan & Daan XL - Eric Kuster stijl 74
 10. Carmel 0
 11. Jules 58
 12. Vintage 9
 13. Square 8