eettafel op maat

Eiken eettafel op maat - De vrijheid van het zelf samen stellen

Zo veel mogelijkheden! Kom langs en ervaar het zelf

Natural Line boomstamblad

Natural Line boomstamblad

Ovaal blad naturel

Ovaal blad naturel

Eikenblad met V-groef

Tafel op maat

Ben jij op zoek naar een nieuwe tafel, maar kan je het perfecte exemplaar maar niet vinden? Moet jouw tafel precies in een bepaalde ruimte passen of voldoende ruimte hebben voor meerdere stoelen? Stop met eindeloos zoeken! Denk eens aan een tafel op maat. Praktisch heeft een dergelijke tafel verschillende voordelen én uw tafel is volledig uniek. Bij TBLS tables – HoekbankXXL zijn de mogelijkheden eindeloos.

Logo TBLS

Rustiek eiken eettafel op maat.

Bij ons kunt kiezen uit verschillende afwerkingen van de eettafel. Je kan kiezen voor een rechte rand, een boomstam rand of een verjongde rand. Tevens kan je kiezen voor een stoere geborstelde afwerking van het blad, of juist een geschuurde. Dit geeft een nettere strakkere uitstraling.

Hoe kan je je nieuwe eiken eettafel op maat samenstellen? Enkele voorbeelden

Let op, dit zijn maar enkele voorbeelden. Met een eiken eettafel op maat is bijna alles mogelijk.

eiken eettafel op maat - trapeze poot

Waarom een tafel op maat?

Het kopen van een nieuwe tafel kan best een uitdaging zijn. Niet jouw smaak, niet het juiste formaat, niet het juiste materiaal; en zo kan de zoektocht eindeloos veel tijd in beslag nemen. Terwijl de oplossing simpel is: kies voor een tafel op maat. Dat heeft verschillende voordelen:

  • Geheel gebaseerd op jouw wensen
  • Past perfect in jouw interieur, zowel qua formaat als uitstraling
  • Je hoeft geen compromissen te sluiten
  • Jarenlang plezier van de tafel

Bij TBLS stel jij de tafel van jouw dromen samen

We onderscheiden ons in het maken van tafels op maat, omdat we zoveel keuze beiden. Niet alleen in het formaat of de afwerking. Bij onze kan je werkelijk álles naar jouw wens laten maken. We bieden eindeloze opties in onderstellen, materialen en kleuren. Door deze op de juiste manier te combineren ontstaat de tafel van jouw dromen.

Wat kost een maatwerk tafel?

In onze showroom kan je eenvoudig een tafel op maat samenstellen en bestellen. Wij bieden de uitgebreide keuzemogelijkheden die je van een tafelspecialist mag verwachten. Je kiest niet alleen het formaat, maar ook het hout, het onderstel en de afwerking, helemaal zelf. In een paar stappen ontwerpt je een eettafel:

  • Kies de gewenste afmeting
  • Kies de tafelpoten die u mooi vindt
  • Kies de kleur van het blad
  • Kies de gewenste bladdikte
  • Kies de kleur van de poten

Door je perfecte tafel zelf samen te stellen, ziet u direct wat een tafel op maat kost.

De mooiste tafel voor jouw interieur

We zeggen niet voor niets dat we specialist in tafels zijn. Wij weten alles over tafels en interieurs. TBLS tables – HoekbankXXL is niet alleen een online aanbieder, we hebben ook een eigen showroom. Deze is gevestigd in Midden-Nederland, in Buurmalsen. Je kan dus altijd langskomen om het hout met eigen ogen te zien en te voelen. Ook laten onze interieuradviseurs je graag alle mogelijkheden van een tafel op maat zien. Twijfel je over een houtsoort of -kleur? Vraag ze dan ook vooral om advies. Een tafel die voor jou gemaakt wordt, moet natuurlijk ook helemaal perfect zijn!

Openingstijden Showroom

Onze showroom is open op de volgende tijden:

maandag: op afspraak
dinsdag: op afspraak
woensdag: op afspraak
donderdag: 10:00 tot 17:00
vrijdag: 10:00 tot 17:00
zaterdag: 10:00 tot 15:00
zondag: gesloten

Bij onze showroom kunt u gratis voor de deur parkeren en staat de koffie of thee altijd voor u klaar.

Download de stalen

Om u een duidelijk overzicht te geven hebben wij een digitaal stalen bestand gemaakt voor u. Op deze manier kunt u thuis op uw computer, tablet of telefoon rustig alle mogelijke stalen eerst eens digitaal bekijken.