We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. - Meer info - Akkoord

MAATWERK MOGELIJK

Eettafels & Bankstellen op maat.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Gratis interieuradvies in de showroom.

GRATIS PARKEREN

voor de deur.

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending vanaf €250.

Open op afspraak, ook op PAASMAANDAG! Bel om een afspraak in te plannen!

U kunt bellen tot 21 uur
Vanuit Nederland: 0183-201 001
Vanuit België: 03 808 44 38

B2B oplossingen TBLS tables & HoekbankXXL

Tafels voor wederverkoop

Heeft u zelf een interieur winkel en wil u ook onze tafelconcept gaan voeren ? Dat kan! Wij verkopen onze tafels ook aan vele andere winkeliers waarbij u ons gehele tafel concept kunt opnemen waardoor uw klant de keuze heeft uit zo goed als iedere mogelijke eetkamertafel welke men zich maar kan bedenken. Bij Tables is maatwerk onze kracht en niets is te gek. Stuur voor de mogelijkheden een e-mail naar info@tbls.nl

Horeca Projecten

Regelmatig verzorgen wij de complete inrichting van restaurants, cafe’s en hotels. Hierbij moet u denken aan horeca tafels en bijbehorende stoelen maar ook maatwerk projecten als een mooie, exclusieve houten bar, een toonbank of een op maat gemaakte zijn aan ons wel besteed. Wil u een exclusieve horeca zaak met echte spraakmakende eye catchers waardoor uw klanten hun bezoek aan uw restaurant, hotel of café nog lang zullen blijven herinneren, dan kunt u nergens beter terecht dan bij Tables. Bij het aannemen van een horeca project staat bij ons uw wens centraal. Wij willen heel graag weten wat u als horeca ondernemer wil uitstralen en horen heel graag uw visie en verhaal als ondernemer, de historie van het pand of van de gemeente waar u zich gaan vestigen, zodat wij ons concept naadloos kunnen laten aansluiten op uw wensen en uw omgeving.

REALISATIES


Eigen productie

Vanwege onze eigen productie in Oost Europa kunnen wij uw horeca project tegen veel lagere kosten produceren dan elke andere aanbieder. Wel zullen wij er ten alle tijden naar streven om gebruik te maken van robuuste natuurlijke materialen welke “mooi oud worden” en er dus niet na korte tijd versleten uit zullen zien, maar welke alleen maar meer karakter krijgen gedurende het gebruik. Men moet hierbij denken aan massief houten bladen van oud hout (of geborsteld nieuw hout) en ongecorrigeerde lederen huiden welke tijdens het gebruik alleen maar meer karakter krijgen. Voor een horeca inrichting met de uitstraling van een snackbar kunt u niet bij ons terecht, dit laten wij graag over aan anderen.

Totaal oplossing

Door onze samenwerking en met verschillende grote horeca groothandels en producenten kunnen wij uw project van servet tot professionele keuken en van theelepel tot tafel geheel aanbieden. Een one stop shop waarbij alles voor u wordt verzorgd.

Ook hotels kunnen wij van A tot Z voorzien van een concurrerende natuurlijke uitstraling. Ook bij een hotel inrichting staat beleving bij ons voor op. Niet alleen verzorgen wij de inrichting van het restaurant of de bar maar u kunt ook bij ons terecht voor de boxsprings, de kledingkasten en de vloerbedekking en de scheidingswanden. Ook voor hotel projecten geldt dat uw visie verhaal en omgeving centraal moet staan en zullen wij er alles aan doen om de inrichting naadloos op uw verhaal aan te sluiten.

Vergadertafels, vergaderruimte

Wij leveren tafels en stoelen in alle soorten en maten, onze tafels worden heel regelmatig ook als vergadertafel gebruikt. Heeft uw bedrijf speciale wensen met betrekking tot een vergadertafel ? Wij maken uw nieuwe vergadertafel exact volgens uw wensen. Wil u in uw vergaderruimte een speciale toepassing voor een beamer, kabel doorvoer, of heeft u andere speciale wensen ? Geen probleem wij verzorgen de inrichting van uw nieuwe vergader ruimte compleet. U heeft de keuze uit vele verschillende comfortabele vergaderstoelen in stof, leer of andere materialen naar keuze. Wij maken vergadertafels op maat tot wel 12 meter lang !!!

b2b projecten bij TBLS tables