IEDERE ZONDAG: open van 12:00 tot 17:00
 
+31 183 201 001SHOWROOM & CONTACT
1item(s)
 1. Elementenbank Lario met grote hocker

  Elementenbank Lario met grote hocker

  Stof- / Leer-soort
  Stof Borek
  Details

  1 X € 1.861,00

Totaal: € 1.538,02

Product was successfully added to your shopping cart.

Veel gestelde vragen

Antwoord:

Alle bankstellen uit onze webshop kunt u helemaal naar wens samenstellen. U kunt kiezen uit ontelbaar veel kleuren, uitvoeringen en opstellingen. Een bankstel wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 8 tot 12 weken.

Antwoord:

Ja zeker! Wij weten hoe belangrijk het is dat u op een bankstel lekker kunt zitten. Daarom hebben we naast onze online shop hebben ook een fysieke winkel. Onze HoekbankXXL showroom is gevestigd in het Woon Experience Centre in Gorinchem. Hier hebben we vele showroommodellen staan, die u in het echt kunt komen bewonderen. Kom gerust eens proefzitten, we zijn 7 dagen per week geopend! Voor de deur kunt u gratis parkeren.

Adres

Antwoord:

Bij HoekbankXXL heeft u standaard recht op 3 jaar garantie.

Antwoord:

Als het bankstel klaar voor levering is neem onze transporteur contact met u op. In overleg kunt u dan een leverafspraak maken, die voor u het beste uitkomt. U kunt een dag voor aflevering op volgende knop klikken en bekijken in welk blok van 3 uur de aflevering plaats vindt, zodat u niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

Controleer bezorgtijd

Antwoord:

U kunt altijd even binnenlopen in onze showroom in Gorinchem, hier hoeft u geef afspraak voor te maken. Wij zijn 360 dagen per jaar geopend. Maakt u toch liever een afspraak? Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer: 0183 201 001 of via de mail: info@hoekbankXXL.nl