IEDERE ZONDAG: open van 12:00 tot 17:00
 
+31 183 201 001SHOWROOM & CONTACT
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Het Anker

Het Anker kwaliteitsbanken van Nederlandse bodem

Het Anker is een Nederlandse fabrikant van bankstellen van zeer hoge kwaliteit. Het Anker heeft zich ontwikkeld als een echte specialist in de productie van leren bankstellen. De meest uitgebreide collectie bankstellen van Het Anker vindt u bij HoekbankXXL.nl in Gorinchem. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar in onze winkel waar u alle bankstellen van Het Anker uitgebreid kunt uitproberen.

Het Anker bankstellen, de historie van een Nederlands kwaliteitsproduct

Het Anker maakt sinds 1928 bankstellen en heeft zich ontwikkeld tot een toon aangevende producent van kwaliteitsbankstellen. Het Anker is altijd bij zijn “roots” gebleven en heeft zich altijd geconcentreerd op het perfectioneren van bankstellen in alle maten en vormen. Vandaag de dag staat Het Anker bekend om zijn zeer uitgebreide collectie bankstellen van zeer hoge kwaliteit. Het Anker is vandaag de dag nog een van de weinige fabrikanten waar men nog een kwaliteitsbankstel van Hollandse bodem kan vinden. De banken van Het Anker zijn een zeer goed alternatief voor de design bankstellen van onder meer Minotti, Rolf Benz en B&B Italia. De banken doen zeker niet onder in kwaliteit en zijn daarnaast nog eens veel scherper geprijsd.

Uitgebreide collectie aan exclusieve leersoorten en mooie, degelijke meubelstoffen

Het Anker gebruikt mooie, exclusieve leersoorten welke alleen en exclusief door Het Anker verwerkt mogen worden op bankstellen en fauteuils. Iedere verwerkte leersoort heeft zijn unieke eigenschappen. Een van de meest bekende leersoorten welke het Anker verwerkt is het Africa leder. Deze leersoort geeft iedere stijl bankstel een stoer, robuust en tijdloos karakter en is zeer goed toe te passen op zowel moderne modellen als landelijke bankstellen. Omdat Het Anker zijn bankstellen zelf produceert is er een uitgebreide keuze aan leersoorten, stiknaden en opstellingen. Naast de vele mooie leersoorten kan men ook heel goed terecht voor bankstellen in mooie, degelijke meubelstoffen. Alle modellen welke in leder leverbaar zijn, zijn ook in verschillende stoffen verkrijgbaar en ieder stofsoort is weer in vele verschillende kleuren verkrijgbaar.

Bankstel opstellingen en eigenschappen

De bankstellen van Het Anker zijn veelal module banken, dit wil zeggen dat u een uitgebreide keuze heeft aan verschillende elementen waarmee u ieder gewenste opstelling en afmeting kunt bouwen. Of u nu een hoekbank, recht bankstel een fauteuil of een loveseat wil het kan allemaal. Heeft u liever een bankstel in een grote U opstelling, geen probleem! Iedere bank is zorgvuldig samengesteld van de allerbeste materialen. Zo hebben de banken massief beuken frames, nosag vering en een perfecte kussenvulling in eenden dons of koudschuim. Bij metalen onderstellen kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen (RVS of Zwart). Bij verschillende modellen kunt u zelfs het model van uw armleuning kiezen.

Het Anker banken beleven

Wij begrijpen heel goed dat u een kwaliteitsbank niet koopt van een plaatje op internet. In ons Woon Experience Centre kunt u 363 dagen per jaar terecht om de bankstellen van Het Anker uitgebreid te komen testen. Als speciaalzaak in bankstellen zullen wij u uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden en samen met u het ideale bankstel samenstellen. Alle modellen welke u op onze website aantreft staan ook in onze winkel voor u klaar. Mocht u interesse hebben in een bankstel van Het Anker welke u niet op onze website terug vindt laat het ons dan weten. Wij zullen dan een afspraak maken om samen met u de fabriek te bezoeken. Wij zijn iedere dag geopend en er staat een heerlijk kopje koffie voor u klaar.