IEDERE ZONDAG: open van 12:00 tot 17:00
 
+31 183 201 001SHOWROOM & CONTACT
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Betaal mogelijkheden

Bij HoekbankXXL kunt u veilig, gemakkelijk en zeker betalen. Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden wij een verschillende mogelijkheden aan om te betalen. Hieronder kunt u de betalingsmogelijkheden vinden.

Aanbetaling.

Zodra u bij HoekbankXXL een bestelling plaatst, vragen wij u om tenminste 30% van het totale aankoopbedrag aan te betalen. Zodra wij de de bestelling komen afleveren bij u thuis betaalt u het resterende bedrag.

Betaling bij aflevering.

U kunt bij de chauffeur die uw bestellingen komt afleveren betalen ( vanaf een aankoopbedrag van €250 euro ). Dit kan zowel contant (gepast betalen aub, daar de chauffeur niet over wisselgeld beschikt ) als met de PIN of Bankcontact.

iDEAL (NL) / MrCash (B) /Sofort Banking (D) .

Een betaling via iDEAL / MrCash / Sofort Banking werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. Het werkt als volgt:
• Kies iDEAL/ MrCash / Sofort Banking als betaalmethode en selecteer de bank waarbij u uw online betalingen regelt.
• U ziet nu het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank. De gegevens van uw bestelling zijn al ingevuld.
• Na goedkeuring van de betaling ontvangt u een bevestiging van uw bank. Vervolgens keert u terug naar de website van HoekbankXXL

PayPal / Credit Cards 

PayPal is een wereldwijde online betaalservice en biedt u uitstekende service en veiligheid voor online-betalingen. Het is gratis om een PayPal-rekening te openen en het werkt als volgt:
Kies PayPal als betaalmethode en u wordt naar de website van PayPal geleid.
Zodra u ingelogd bent, krijgt u het bedrag van uw aankoop te zien en het adres waarnaar uw bestelling verstuurd wordt. Wanneer deze gegevens correct zijn, klikt u op 'nu betalen'. De betaling wordt uitgevoerd.

Wilt u meer weten over betalen via PayPal? Lees meer over PayPal.

 

Bezorging

Zodra u een bestelling heeft gedaan, wordt u zodra de bestelling compleet is in het distributie centrum, gebeld door de transporteur om een afspraak te maken voor de bezorging.